Banayeni’de avantaj bitmez!
banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Jabra Evolve2 75 Duo MS Kablosuz Çağrı Merkezi Kulaklığı

Jabra Evolve2 75 Duo MS Kablosuz Çağrı Merkezi Kulaklığı

kurumsalDream Telekomünikasyon5.0/5SIFIRGarantiliwarranty14.735Ücretsiz kargoKredi Kartı4 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Bu akıllı kulaklık, günün ilk aramasından eve dönüş yoluna kadar bağlantıda ve üretken kalmanız için özel olarak tasarlandı. Nasıl bir gün olursa olsun üstesinden gelebilirsiniz. İster gürültülü bir evden arama yapıyor ister paylaşımlı bir çalışma ortamında hot desking yöntemiyle çalışıyor isterseniz de yoğun bir açık ofis ortamında konsantre olmaya çalışıyor olun Evolve2 75, ihtiyaçlarınız için mükemmel bir şekilde tasarlanmıştır. Kahve zamanı. 30 metrelik kablosuz erişim mesafesinde sunduğu olağanüstü arama performansıyla, aramada olsanız bile gidip kahvenizi alabilirsiniz. Ayrıca esnek bağlantı sayesinde hem dizüstü bilgisayarınıza hem akıllı telefonunuza bağlanabilirsiniz. Böylece bağlantınız kesilmeden masanızdan bile uzaklaşabilirsiniz. Evolve2 75, ilk aramadan son aramaya kadar yepyeni bir konfor standardı sunar. Bunu mümkün kılan, doğru uyumu elde etmek için yüzlerce kafaya ait biyometrik ölçümleri kullanarak tasarıma tamamen yeni bir yaklaşım getirmemizdir. Simülasyon amaçlı bir kafa modeli ile çalışarak, Danimarka tasarımını uygulamaya koyulmadan önce, kafaya tam oturan bir ürün geliştirdiğimizden emin olduk.

İlan No 4667250
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi12 Ekim
SKU614
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalDream Telekomünikasyon5.0 /5
DREAM TELEKOMÜNİKASYON VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar