Banayeni’de avantaj bitmez!
banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

JBL Charge 5 Bluetooth Hoparlör

JBL  Charge 5 Bluetooth Hoparlör
JBL  Charge 5 Bluetooth Hoparlör
JBL  Charge 5 Bluetooth Hoparlör
JBL  Charge 5 Bluetooth Hoparlör
JBL  Charge 5 Bluetooth Hoparlör
JBL  Charge 5 Bluetooth Hoparlör

JBL Charge 5 Bluetooth Hoparlör

userGürhan A.İKİNCİ ELGarantiliwarranty6.500Ücretsiz kargoPiyasadaki sıfır fiyatı7.6091.109cebinde kalacak

Bu ürünü satan 183 alışveriş sitesinden. Kaynak

akakce
Kredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

18/07/2024 tarihinden itibaren garantili Garanti belge mevcut Boş sorulara geri dönüş yapılmaz.Pazarlık fiyat, teklifler dikkate alınmaz.Ne kadar bütçeniz var ise o fiyat aralığı ürünlere bakmanızı öneririm. JBL SADECE GELİP ELDEN ALACAK KİŞİLERE İNDİRİMİM VAR.Charge 5 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör, IP67 su geçirmezliği ve yüksek ses kalitesi ile plaj ve havuz kenarları başta olmak üzere, her türlü alanda size müzik keyfi yaşatacak. 20 saate kadar pil ömrü ile kesintisiz müzik keyfi sunmaktadır. Dahili 7500 mAh şarj edilebilir pil ile, telefonunuzu, tabletinizi şarj edebilirsiniz. JBL Charge 5, Connect+ özelliği ile 100 e kadar JBL Connect+ özellikli hoparlöre bağlanabilir JBL Pro Sound'un inanılmaz gücünü yanınıza alın. JBL Charge 5, optimize edilmiş ve geliştirilmiş yeni sürücüsüne, ayrı bir tweeter, JBL pasif çift bas radyatöre sahiptir ve tümü etkileyici derecede zengin ve net ses sunar. 20 Saat Çalma Süresi Eğlencenin durması gerekmiyor. 20 saatlik inanılmaz pil ömrüne sahip JBL Charge 5, tüm gün ve tüm gece parti yapmanızı sağlar. Eğlenceye ara vermeyin! IP67 Özelliği ile Su ve Toz geçirmez Havuzda, plajda, parkta... JBL Charge 5; IP67 özelliği ile su ve toz geçirmezdir, JBL Charge 5 dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Bluetooth Bağlantısı 2 adet akıllı telefonunuzu veya tabletinizi kablosuz zamanlı olarak hoparlöre bağlayın ve JBL Pro Sound'un keyfini çıkarın.Dahili Powerbank ile Partiye Güç Verin Partiyi duraklatmayın. Dahili Powerbank müziklere ara vermeden cihazlarınızı şarj etmenizi sağlar. Teknik Özellikler IP67 Suya ve Toza Karşı Dayanıklı 7500mAh şarj edilebilir pil 20 saate kadar çalma süresi Frekans Hassasiyeti : 65Hz 20kHz Ağırlık : 960g Boyutlar : 223mm x 96.5mm x 94mm Bluetooth 5.1 Çıkış Gücü : 30W Bluetooth frekansı: 2400 MHz - 2483,5 MHz Dinamik frekans yanıt aralığı: 65 Hz - 20k Hz Şarj süresi: 4 Saat

Kullanım durumuAz kullanılmış
İlan No 4690955
GarantiVar
FaturaFaturası duruyor, gönderilecek
İlan Tarihi19 Ekim
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
userGürhan A.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

JBL Charge 5 Bluetooth Hoparlör Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
Suya DayanıklıEvet
SeriJBL Charge
Type-CEvet
Bluetooth Versiyonu5.1
Müzik Çalma Süresi20 Saat
Çıkış Gücü40 W
Genişlik22.3 cm
Derinlik9.4 cm
Yükseklik9.7 cm
Ağırlık960 gr
Daha fazla özellik göster

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar