banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Joell 1732 Alüminyum Katlanır Beşik

Joell  1732 Alüminyum Katlanır Beşik
Joell  1732 Alüminyum Katlanır Beşik
Joell  1732 Alüminyum Katlanır Beşik
Joell  1732 Alüminyum Katlanır Beşik
Joell  1732 Alüminyum Katlanır Beşik
Joell  1732 Alüminyum Katlanır Beşik
Joell  1732 Alüminyum Katlanır Beşik
Joell  1732 Alüminyum Katlanır Beşik
Joell  1732 Alüminyum Katlanır Beşik
Joell  1732 Alüminyum Katlanır Beşik

Joell 1732 Alüminyum Katlanır Beşik

kurumsalBanayeni4.7/5YENİGarantiliwarranty1.190Ücretsiz kargoPiyasadaki sıfır fiyatı1.864674cebinde kalacak

Bu ürünü satan 9 alışveriş sitesinden. Kaynak

akakce
Kredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Kutusu açılmış ancak kullanılmamıştır. Ürün aparatları eksiksizdir. 2 yıl garantisi mevcut henüz başlamamıştır. Kutu deformelidir. Beşiğin alt kısmında bulunan siyah bağlantı aparatında kullanıma engel olmayan bir kırık mevcuttur. Alıcı adına fatura kesilecektir. Daha detaylı bilgi için ürüne ait görselleri ve yukarıda bulunan Youtube linkine tıklayarak ürünü inceleyebilirsiniz. Banayeni deposundan aynı gün kargoya teslim 🚀 Kutu İçindekiler Katlanır beşik Çanta Sineklik Ürün Özellikleri Rahat Yatak; Bebeğinizin sağlıklı bir gelişim göstermesine katkı sağlayan bu ürün onu uyurken destekler. Rahatlığı ile fark yaratan tasarım sayesinde kesintisiz uyku imkanı sunar. Pratik Tasarım; Katlanabilir özelliğe sahip bu ürün pratikliği ile oldukça gözdedir. Katlanabilir kompakt tasarımı ürünü dilediğiniz yerde rahatlıkla kullanmanıza yardımcı olur. Bu sayede bebeğinizi sürekli olarak gözlemleme imkanı yakalayabilirsiniz. Güvenlik Önlemleri; Bilinçsiz bir şekilde uyuyan bebeklerin düşmelerini engelleyecek yan cepheleri bulunur. Bu durum dönerken düşmelerini engelleyerek üst düzey güvenlik sağlar. Üstelik devrilmeyi önleyen ayakları ile de avantaj sunar. Çift Fonksiyon; Hem sabit durma hem de sallanma özelliğine sahip olan bu beşik bebeklerin uykuya rahat geçmesine yardımcı olur. İki pozisyon arasından dilediğinizi tercih ederek bebeğinize keyifli anlar sunabilirsiniz. Alan Tasarrufu; Katlanır özelliği ile işlevsellik sunan bu ürün sizlere kolay açılarak da avantaj sağlar. Pratik bir şekilde katlanan veya beşik haline gelen ürün kullanmadığınız durumlarda faz yer kaplamaz. Uzun Süre Kullanım; Bebeğiniz iki yaşına gelene kadar ya da 15 kiloya ulaşana kadar rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Kalitesi ve dayanıklılığı ile de uzun süre kullanım imkanı sunar. Taşıma kapasitesi 15 kg Sallanabilir Ölçüler 50 x 90 x 65 cm

Hafif Kusurlu Kozmetik
Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 4124765
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi30 Temmuz
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusu hasarlı
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Ankara
Satıcı Bilgileri
kurumsalBanayeni4.7 /5
BANAYENİ BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC.A.Ş.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Joell 1732 Alüminyum Katlanır Beşik Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
Yaş Aralığı0-6 Ay
KatlanırEvet
CibinlikliEvet
Gövde MalzemesiAlüminyum
TürüPortatif

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar