Banayeni’de avantaj bitmez!
banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Johnson's Baby Bebek Şampuanı 750 ml

Johnson's Baby Bebek Şampuanı 750 ml

kurumsalDERMOAİLEM5.0/5

"Johnson's Baby Bebek Şampuanı 750 ml"

SIFIR145Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Johnson's Baby Bebek Şampuanı 750 ml Günlük Bakım Sağlayan Bebek Şampuanı Ürün Boyutu: 750 ml Özet Bilgi: Günlük bakım sağlayan bebek şampuanı. Ürün Faydaları: pH seviyesi cilt ile uyumludur. Bebeklerin gözleri için saf su kadar yumuşak olan Gerçek Göz Yakmayan® formülümüz onlara mutlu bir banyo deneyimi sağlar. Narin saç ve saç derisinin sağlığını korumak için nazik bir temizlik sağlar. Hızla köpürür, kolayca durulanır ve bebeğinizin saçlarının yumuşak, parlak, kolay şekil alır ve temiz olmasını sağlar. Çocukların ve yetişkinlerin kullanımı için uygundur. Kullanım Şekli: Bebeğinizin saçlarını ılık su ile ıslatınız, bebek şampuanını köpürtünüz ve durulayınız. En iyi sonucu almak için, diğer Johnson’s ürünlerimiz ile birlikte kullanınız. Ürün Bileşimi: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Sodium Cocoyl Isethionate, Polyquaternium-10, Coconut Acid, Glycerin, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, PEG-80 Sorbitan Laurate, PEG-150 Distearate, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Citric Acid, BHT, Sodium Benzoate, Parfum Koyu = Doğal kaynaklı maddelerden elde edilmiştir

İlan No 4130143
GarantiYok
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi31 Temmuz,
Güncel ilan - Bugün 02:21
SKUJOHN10042
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Düzce
Satıcı Bilgileri
kurumsalDERMOAİLEM5.0 /5
Ahsen MUTLU
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar