banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
KAM İçten Kilitli Çakı Kızıl/Siyah - Koç 4116
KAM İçten Kilitli Çakı Kızıl/Siyah - Koç 4116
KAM İçten Kilitli Çakı Kızıl/Siyah - Koç 4116

KAM İçten Kilitli Çakı Kızıl/Siyah - Koç 4116

kurumsalBushlove OutdoorSIFIRGarantiliwarranty976Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Kullanım Alanları : Bu bıçağı görselliğe önem verenler ve geleneksel bıçak severler için ürettik. Bıçağın namlusu tam ağızdır. Genel kullanıma uygun bir üründür. Tüm faaliyetlerde kullanılabilir. Kabza : Paduk Ağacı   ile neme ve suya dayanıklı, antibakteriyel siyah kompakt mikarta kombinasyonudur.  İp bağlama halkası ve pirinç logo mevcuttur.  *Kilit mekanizması,namlu ile aynı çeliktir, birlikte ısıl işleme tabi tutulmuştur. Bu şekilde namlu ile birbirini aşındırmayan bir sistem oluşturulmuş ve aynı zamanda sağlam bir kilit mekanizması elde edilmiştir. Sistem : İçten (liner)  kilit sistemi, kapalı haldeyken kendiliğinden açılmamasını sağlayan çelik bilye kullanılmıştır.  *Kilit mekanizması,namlu ile aynı çeliktir, birlikte ısıl işleme tabi tutulmuştur. Bu şekilde namlu ile birbirini aşındırmayan bir sistem oluşturulmuş ve aynı zamanda sağlam bir kilit mekanizması elde edilmiştir. Çelik : Outokumpu4116 Sertlik : 57 - 58 Ölçüler : 220/120/100 mm Kalınlık : 3,0 mm Bakım Tavsiyesi : Kabzasında ağaç malzeme kullanılan ürünlerin, belli aralıklarda bitkisel yağlarla (tik yağı, keten tohumu yağı gibi) bakımının yapılmasını öneririz. Kullandığımız paslanmaz çelikler uzun süreli ıslak ve nemli ortamlara maruz bırakılırsa paslanabilir. (Özellikle de tuzlu suda) Bu sebeple bıçaklarınızı kullanım sonrası kurulayarak saklamanızı tavsiye ederiz. Çakı modellerimizde mekanizma kısmının belli aralıklarla (makine yağı vb.) yağlanmasını tercih edebilirsiniz.

İlan No 4040148
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi17 Temmuz,
Güncel ilan - Önceki Gün 09:52
SKU1158798
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar