banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Katlanabilir Ön Cam Araba Güneşliği

Katlanabilir Ön Cam Araba Güneşliği
Katlanabilir Ön Cam Araba Güneşliği
Katlanabilir Ön Cam Araba Güneşliği
Katlanabilir Ön Cam Araba Güneşliği

Katlanabilir Ön Cam Araba Güneşliği

userYAHYA K.5.0/5YENİGarantiliwarranty275Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Katlanabilir Ön Cam Araba Güneşliği: Aracınızı Güneşten Koruyun! Aracınızın içini serin tutmak ve güneşin zararlı etkilerinden korumak için ideal bir çözüm: Katlanabilir ön cam araba güneşliği. Ürün Özellikleri: Katlanabilir Tasarım: Kullanmadığınızda kolayca katlanarak az yer kaplar. UV Koruma: Aracınızın içini zararlı UV ışınlarından korur. Isı Yalıtımı: Aracınızın içini serin tutarak klima yükünü azaltır. Çizilmeye Dayanıklı: Uzun ömürlü kullanım sağlar. Farklı Boyutlar: Çoğu araç modeline uyacak şekilde farklı boyutlarda mevcuttur. Emniyetli Tutuş: Aracınızın ön camına güvenli bir şekilde sabitlenir. Avantajları: Araç İçini Serin Tutar: Özellikle sıcak havalarda aracınızın iç sıcaklığını önemli ölçüde düşürür. Göz Kamaşmasını Engeller: Güneş ışığının direkt olarak gözünüze gelmesini önler, sürüş güvenliğinizi artırır. Araç İçini Korur: Araç iç döşemelerinin solmasını ve deforme olmasını engeller. Kolay Kullanım: Katlanabilir olması sayesinde kolayca açılıp kapanır. Kullanım Alanları: Otomobil: Tüm araç modellerinde kullanılabilir. Kamyonet: Büyük camlı araçlarda etkilidir. SUV: Geniş iç hacimli araçlar için idealdir. Nasıl Kullanılır? Açın: Güneşliği katlanmış halden çıkarın. Yerleştirin: Güneşliği aracınızın ön camına yerleştirin ve emniyetli bir şekilde sabitleyin. Katlayın: Kullanım sonrası güneşliği tekrar katlayarak saklayın.

Etiketi Üzerinde
Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 4683384
GarantiVar
FaturaFaturası yok
İlan Tarihi16 Ekim,
Güncel ilan - Önceki Gün 20:34
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
userYAHYA K.5.0 /5
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar