banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Kimyasal Dübel - 410 ml

Kimyasal Dübel - 410 ml

kurumsalAlanşanslı Yapı4.3/5SIFIRGarantiliwarranty238Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR Tomax Kimyasal Dübel, beton, taş, tuğla gibi sert veya boşluklu yüzeylere çeşitli malzemeleri (raf, dolap, aydınlatma armatürü vb.) sağlam bir şekilde sabitlemek için kullanılan bir yapıştırıcıdır. Özellikle geleneksel dübel sistemlerinin kullanılamadığı veya daha güçlü bir bağlantıya ihtiyaç duyulan durumlarda tercih edilir. Özellikleri Malzeme: Geliştirilmiş polyester reçine esaslıdır. Kapama: 410 mllik pratik bir ambalajda sunulur. Uygulama: Özel bir tabanca ile uygulanır (genellikle ayrı satılır). Kuruma Süresi: Ortam sıcaklığına ve nemine bağlı olarak değişmekle birlikte, genellikle hızlı kurur. Dayanıklılık: Yüksek sıcaklık, nem ve titreşime karşı dayanıklıdır. Yapışma Gücü: Beton, taş, tuğla gibi birçok yüzeye mükemmel yapışma sağlar. Kullanım Alanları Evlerde: Dolap, raf, ayna, tablo gibi eşyaların duvara montajı. Ofislerde: Bilgisayar masası, raf, dolap gibi ofis eşyalarının duvara montajı. Endüstride: Makine parçalarının sabitlenmesi, boru bağlantıları gibi çeşitli uygulamalar. Avantajları Güçlü Bağlantı: Geleneksel dübellere göre daha güçlü ve uzun ömürlü bir bağlantı sağlar. Çok Yönlü Kullanım: Farklı malzeme ve yüzeylerde kullanılabilir. Hızlı Kuruma: Kısa sürede sertleşerek kullanıma hazır hale gelir. Dayanıklılık: Zorlu koşullara karşı dayanıklıdır. Dezavantajları Uygulama Zorluğu: Özel bir tabanca gerektirir ve uygulama sırasında dikkatli olunmalıdır. Temizlik: Üzerine bulaştığı yüzeyleri temizlemek zor olabilir. Maliyet: Geleneksel dübellere göre daha pahalı olabilir. Nasıl Kullanılır? Yüzeyi Hazırlayın: Yapıştırılacak yüzey temiz, kuru ve yağsız olmalıdır. Delik Açın: İşaretlediğiniz yere uygun çap ve derinlikte bir delik açın. Ürünü Uygulayın: Kimyasal dübeli tabanca ile deliğe sıkın. Sabitleme: Sabitlemek istediğiniz malzemeyi deliğe oturtun ve belirtilen süre kadar bekleyin. Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

İlan No 4491014
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi17 Eylül,
Güncel ilan - Önceki Gün 05:51
SKU962884
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Denizli
Satıcı Bilgileri
kurumsalAlanşanslı Yapı4.3 /5
KARAHİSARLI YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar