banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

King K-324 Harman 1800 W Çelik Çay Makinesi

King  K-324 Harman 1800 W Çelik Çay Makinesi

King K-324 Harman Çelik Çay Makinesi

kurumsalBURAK ZÜCCACİYE5.0/5SIFIRGarantiliwarranty1.649Ücretsiz kargoKredi Kartı9 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

King Harman K-324 Çay Makinesi King Harman Çay Makinesi, sadeliği zarafetle birleştirdiği dış görünümü sayesinde mutfak tezgahlarının en etkileyici aksesuarlarından biridir. Güçlü donanımı sayesinde yüksek bir performans gösteren ürün, dayanıklı malzemesi sayesinde de son derece uzun bir kullanım ömrü sunar. King Harman Çay Makinesi Özellikleri King Harman Çay Makinesi, çelikten imal edilmiş demliği ve su ısıtıcı haznesi sayesinde paslanmaz ve olumsuz kullanım koşullarına karşı direnç gösterir. Demlik kapasitesi 1 litre, su ısıtma haznesi kapasitesi 2 litre olan ürün, bu sayede tek seferde 25 bardağa kadar çay demleyebilir. King Harman Çay Makinesi, 1800 Watt enerji kapasitesiyle çay suyunuzu büyük bir hızda kaynatarak demleme işlemini hızlandırır. Ürün, 70 derece sıcak tutma özelliği ile çayınızı istediğiniz kadar uzun bir süre boyunca 70 derecede muhafaza ederek size vakit kazandırır. Model, susuz çalışma önleyici güvenlik sistemi sayesinde haznesindeki su tükendiği zaman kendini kapatarak güvenliğinizi sağlar. Ürün, otomatik kapanma özelliği sayesinde içindeki su tamamen kaynadığında enerjisini keserek olası kullanım kazalarını engeller. King Harman Çay Makinesi, özel rezistans sistemi sayesinde enerji tasarrufu yaparak ev ekonominize katkıda bulunur. King Harman Çay Makinesi Teknik Detayları King Harman Çay Makinesi, demlik kapağının su ısıtma haznesine de uyum göstermesi sayesinde kettle olarak da kullanılabilir. Geniş çay filtresi bulunan ürün, bu sayede çayınızın lezzetini artırır. Ürün Tipi: Çaydanlık Tipi Elektrikli Çay Makinesi Renk: Inox Güç: 1800 Watt Otomatik Kapanma: Var Susuz Çalışma Emniyeti: Var King Hakkında 1953 yılında kurulan King, Türkiye'nin önde gelen teknoloji şirketlerinden biridir. Küçük ev aletlerindeki yenilikçi yaklaşım ve yüksek kaliteyle kullanıcısının beğenisini kazanan marka, zengin ürün çeşitliliğiyle çok sayıda tüketici tarafından sıklıkla tercih edilir.1800 Watt 70 Derece Sıcak Tutma Otomatik Kapanma Ve Sürekli Sıcak Tutma Sağlayan Rezistans Sistemi İle Enerji Tasarrufu Paslanmaz Çelik 1,8 Lt Kettle Paslanmaz Çelik 1 Demlik Geniş Çay Filtresi Susuz Çalışmayı Önleyen Emniyet Sistemi Gizli Rezistans Kettle Olarak Kullanım Çay Filtresi Var Demlik Kapasitesi (L) 1 Demlik Malzemesi Çelik Gövde Malzemesi Çelik Güç (W) 1800 Otomatik Kapanma Var Renk Inox Su Isıtıcı Kapasitesi (L) 2 Su/Kireç Filtresi Var Susuz Çalışma Emniyeti Var AYNI GÜN ÜCRETSİZ KARGO %100 ORİJİNAL, SIFIR VE FATURALI ÜRÜN 00:00 - 13:00 Saatleri arasında verilen siparişler aynı gün kargoya verilir. 13:00 - 00:00 Saatleri arasında verilen siparişler ertesi gün kargoya verilir. İADE VE DEĞİŞİM * İade ve değişim tarafınıza gelen kargo ile yapmanız gereklidir. Farklı kargo ile gelen iade ve değişim kabul edilmemektedir. * İade ve değişimde ürünler tarafınıza geldiği şekilde deforme olmamış kullanılmamış, orjinal ambalaj ve eksiksiz içerikle gelmesi gereklidir. * Bu şartları taşımayan ürünlerin iadesi ve değişimi kabul edilmemektedir.

İlan No 4649362
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi09 Ekim,
Güncel ilan - Dün 22:21
SKUKNG-K324-HRMN
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Balıkesir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBURAK ZÜCCACİYE5.0 /5
Fahri Öz
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

King K-324 Harman 1800 W Çelik Çay Makinesi Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
Demlik MalzemesiÇelik
IşıklıEvet
Kablo Sarma BölmesiEvet
OtomatikEvet
Demlik Kapasitesi0.8 lt
Çay FiltresiEvet
Su Kaynama EmniyetiEvet
Su Seviyesi GöstergesiEvet
360 Derece Döner TabanEvet
Sıcak TutmaEvet
Su Isıtıcı Kapasitesi1.8 lt
Güç1800 W
Daha fazla özellik göster

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar