banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Köpek Göğüs Tasma Seti Köpek Desenli 120 cm-34 cm-47 cm Mor
Köpek Göğüs Tasma Seti Köpek Desenli 120 cm-34 cm-47 cm Mor
Köpek Göğüs Tasma Seti Köpek Desenli 120 cm-34 cm-47 cm Mor

Köpek Göğüs Tasma Seti Köpek Desenli 120 cm-34 cm-47 cm Mor

kurumsalMarkaPet5.0/5

"AYNI GÜN KARGO"

SIFIRGarantiliwarranty223Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Köpek Göğüs Tasma Seti Köpek Desenli 120 cm-34 cm-47 cm Mor Göğüs çevresi 34 cm-47 cm arasındaki köpekler için kullanabileceğiniz göğüs tasması ve 120 cm uzunluğundaki gezdirme kayışından oluşan tasma setidir. Göğüs tasması ve gezdirme kayışı bandı 1,5 cm genişliğindedir. Yüksek mukavemetli tasma setinin metal kısımları paslanmaz nikel kaplama olup kaliteli işçilik ile üretilmiştir. Klipsi açılarak ön bacaklara giydirililir ve göğüs bölgesi kavranarak sırt bölgesinde birleştirilerek kapatılır. Ayarlanabilir özelliği sayesinde ise sevimli dostunuza en uygun ölçü belirlenerek hem rahat etmesi hem de güvenilir olması sağlanır. Kaliteli mazlemeden üretilmiş olup gerek canlı renkte oluşu gerek se köpek deseni ile şık bir görüntüye sahiptir. Reflektörlü yansıtıcılı köpek tasma seti ile evcil hayvanınız daha güvende olacak. Trafikte ışık vurması ile görünürlük sağlayan reflektörlü tasma özellikle gece yürüyüşlerinde sizlere yardımcı olacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır. ÖLÇÜSÜ: Tasma Seti Bant Genişliği: 1,5 cm. Gezdirme kayışı Uzunluğu: 120 cm. Göğüs Min. Ve Max. Ölçüsü: Min: 34 cm. Max: 47 cm. - Metal aksamları paslanmaz nikel kaplamadır. - Reflektörlüdür ve ışıkta parlar. - Köpek desenli tasma setidir. - Uygun ölçülerdeki tüm köpek ırkları için uygundur. - Ayarlanabilir özelliktedir. - Sağlam yapıda ve canlı renklerdedir. KULLANIM TAVSİYELERİ VE UYARILAR: Lütfen sevimli dostunuzun göğüs çevresini ölçünüz ve en uygun ölçüdeki tasmayı seçiniz. Tüm gezdirme ve göğüs tasması modellerimiz gezdirme amaçlıdır, bağlama amaçlı kullanılmaz. Bağlama amacıyla sadece bağlama zincirlerini kullanınız. Bu tasma seti sadece dolaşma esnasında takılmalıdır ve çıkarıldıktan sonra ise sevimli dostunuzdan uzak bir yerde muhafaza edilmedilir. TEMİZLENMESİ: Tasma setini uzun ömürlü kullanmak için bir nemli bezle silip temizleyiniz.

İlan No 2031344
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi14 Aralık 2023,
Güncel ilan - Bugün 10:21
SKU3299-NBLSET-MR
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Kayseri
Satıcı Bilgileri
kurumsalMarkaPet5.0 /5
Kayseri Veterinerlik Hiz.Evcil Hay. ve Ürü.San.Tic.Ltd.Şti
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar