banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Laçin Fırçalı Tırmalama-Krem
Laçin Fırçalı Tırmalama-Krem

Laçin Fırçalı Tırmalama-Krem

kurumsalEvcil SepetimSIFIRwarranty924Ücretsiz kargoKolay İadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.

25 cm x 35 cm Taban Alanı 80 cm Kaşınma Fırçası Kaşınma Fırçası Sertliği Can Dostlarımızın Vücuduna Zarar Vermeyecek Yumuşaklıktadır. 40 cm Tırmalama Tahtası Tırmalama Tahtası Organik Jüt Halat ile Sarılmıştır. Tırmalama Tahtasına Sarılan Halat Çok Sıkı Sarılmıştır Gevşeme Sünme Yapmaz. Tüm Ürünlerimizde Olduğu Gibi Laçin Fırçalı Tırmalama Tahtası Ürünümüzde de Sağlıklı Dökülme Kopma Yapmayan Özel Mayçino Kumaş Kullanılmıştır. Kumaş Kalitemiz ve Özel Üretim Renklerimiz Hem Can Dostlarımızın Dikkatini Çekecek Hem de Evinizdeki Mobilyalarınız ile Uyum Sağlayacaktır.

4542741
23 Eylül,
Güncel ilan - Bugün 10:51
SKUBTR-11
1-2 gün içinde
Ankara
kurumsalEvcil Sepetim
EVCİLSEPETİM EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • document
  • documentSıklıkla Sorulanlar