banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Lafuma FLOW SANDALET Kadın LFG2294 0247
Lafuma FLOW SANDALET Kadın LFG2294 0247
Lafuma FLOW SANDALET Kadın LFG2294 0247

Lafuma FLOW SANDALET Kadın LFG2294 0247

kurumsalBushlove OutdoorSIFIRGarantiliwarranty3.299Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

FLOW SANDAL W yürüyüş sandalının esnekliği ve darbe emici Lafuma Voyage kauçuk tabanı, onu sıcak havalarda yeni ufuklar keşfetmek için ideal bir model haline getiriyor. Kayışları ayağınızı düzgün bir şekilde tutacak şekilde ayarlanabilir. Ayaklarınız da tıpkı sizin gibi açık havada kalmayı tercih ettiği için Lafuma, esnek tabanlı ve rahat askılı dayanıklı bir model olan FLOW SANDAL W yürüyüş sandaletini tasarladı. Esnek LAFUMA VOYAGE taban, patikalardaki yürüyüşleriniz sırasında darbeleri emer ve ayağın iyi bir şekilde yuvarlanmasını garanti eder, daha iyi denge için çentiklidir. Dolgulu kayışlar, adımlarınızı uzatmak için size güven verecek kusursuz bir uyum sağlamak için üç noktadan ayarlanabilir. Hafif ve tamamen nefes alabilir, aktiviteler Kentte veya Yolculukta özellikleri Maksimum konfor seviyesi için ayarlanabilir ve yastıklı kayışlar Lafuma sandalın tabanı EVA yastıklamalı orta taban Anatomik şekle sahip hoş temas yüzeyi Polyester malzeme Kolayca ayarlanabilen Velcro kayışlar Çok rahat şekil Çok rahat uyum ve esneklik hissi malzemeler Ana malzeme: POLYESTER HIZLI KURUTMA Dış taban: LAFUMA VOYAGE İç taban: LAFUMA KONFOR Astarı ağırlık 200g Yetkili distribütör garantisi altındadır.

İlan No 4046635
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi17 Temmuz,
Güncel ilan - Bugün 09:52
SKU1184020
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar