banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Lastvoice Ekonomik Set-1 Ezanmatik ve 100W Anfi

Lastvoice Ekonomik Set-1 Ezanmatik ve 100W Anfi

kurumsalYONKA MÜZİKSIFIRwarranty10.663Ücretsiz kargoKolay İadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.

Lastvoice Ekonomik Set-1 Ezanmatik ve 100W Anfi Ekonomik Set-1 İçeriği 1 Adet Lastvoice LV-2100 Anfi 1 Adet Lastvoice CM-114 Ezanmatik Lastvoice Ezanmatik Özellikleri Kendi Sesinizi Hafıza Kartına Kaydedip Kendi Sesinizi Yükleyebilirsiniz. Mp3 ses kalitesi , 5 Farklı ekolayzer , ses yüksekliği ayarı İmamı ve müezzini olmayan köyler için tasarlanmış olan Ezanmatik, İmsaktan Önce 1 ila 59 dk öncesi sela vakti ayarlanabilir. istenilirse kapatılabilir. Vakit Açma Kapama Özelliği vardır.İstenilen vakit açılıp Kapatılabilir. Perşembe Yatsı Ezanı öncesi Sela Okuma fonksiyonu vardır. Cuma Günleri Ezan Sabitleme Seçeneği vardır. Manuel sela okuyabilir Seslendiren : 06-Mehmet Emin KARATAŞ – 03-İsmail ÇOŞAR – 01-Abdülkadir ŞEHİTOĞLU – 06-Mehmet ERARABACI Her vakitin Makamına Göre Ezan Okur. 6 Farklı İmam + 3 tane yükleyebilme 2 Yıl Üretici Firma Garantilidir Cami dış anfisi ile beraber çalışır Otomatik olarak hergün kendini günceller. LCD ekranında günlük namaz vakitlerini Gösterir Otomatik olarak Anfiyi Açar Kapatır. Diyanet takvimine göre ezan okur Elektrik kesintilerinde ayar bozulmaz Ebat : 22x18.5 x11 cm Seri : Dijital Serisi Lcd Grafik Ekran : Mavi Led Aydınlatmalı Ekran. Sd Kart Okuyucu : Var. Hafıza Desteği : 2 GB'a kadar. Kontroller : Efekt Kontrol Aux Jack : Var Amfi İçin Güç Besleme : 220V AC Anfi Besleme : 220V AC

2509258
26 Ocak,
Güncel ilan - Dün 13:21
SKU22971
1-2 gün içinde
Gaziantep
kurumsalYONKA MÜZİK
YONKA ELEKTRONİK SAN. VE TİC. A.Ş.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • document
  • documentSıklıkla Sorulanlar