banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Lava Demir Döküm Mangal Izgarası Yuvarlak 37 cm
Lava Demir Döküm Mangal Izgarası Yuvarlak 37 cm
Lava Demir Döküm Mangal Izgarası Yuvarlak 37 cm
Lava Demir Döküm Mangal Izgarası Yuvarlak 37 cm

Lava Demir Döküm Mangal Izgarası Yuvarlak 37 cm

kurumsalBURAK ZÜCCACİYE5.0/5SIFIRGarantiliwarranty929Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

ÜRÜNÜMÜZ; 1 kat emaye kaplama, 1 kat fırınlamaya sahiptir. Taban kalınlığı 8,0 mm, ve yanmaz yapışmaz yüzeye sahiptir. Orjinal kutusu içerisinde gönderilmektedir. Ürünümüz son derece doğal, sağlıklı, dayanıklı ve kullanımı pratiktir. Muhteşem lezzette ızgaralar yapmanız için üretilmiştir. LAVA NEDEN LEZZET KATAR? Ocak üstünde hiçbir pişirme kabı, LAVA döküm demir tava, tencere ve türevleri kadar mükemmel lezzette yemekler yapamaz. Kalın tabanlı LAVA tencere ve tava; özgül ısısı düşük bir malzeme olan döküm demir malzemeden üretilmiştir. Lava döküm demir tencere ve tavalar; hem çok fazla kızabilen hem de kalın olduğu için her noktadan eşit pişirme derecesine ulaşan bir yapıya sahiptir. DAHA SAĞLIKLI VE LEZZETLİ YEMEKLER... Döküm demir her türlü pişirme tekniğine uygundur. Isı tüm yüzeye eşit yayılacağı için kısık ateşte uzun pişirme gerektiren; yahni, güveç, zeytinyağlı gibi yemeklerde mükemmel pişirme sağlar. Aynı şekilde döküm demirle pişen etler mangal, sebzeler köz tadında olur. GELENEKSEL PİŞİRME LAVA döküm demir emaye tencere ve tavalar yüksek yüzey sıcaklığında haşlama için olduğu kadar, geleneksel kısık ateşte pişirme için de etkilidir, seçim sizin.. Pratik ve Kolay Temizlenir Döküm Demir Tava Tencereler; dünyada sadece birkaç firmada bulunan yüksek emaye kaplama teknolojisi sayesinde bulaşık makinesinde yıkanır, pratik ve kolay temizlenir. Bu sebepten diğer rakiplerinin emaye yapısından daha dayanıklı, daha kullanışlı ve teknik olarak daha üstündür. TÜM OCAK ve FIRIN TİPLERİNDE KULLANILABİLİR LAVA döküm demir tencere ve tavalar bütün ısı kaynaklarında kullanılabilmektedir. Gazlı, elektrikli, katı ya da radyan saclar, cam-seramik, vitro-seramik, endüksiyon ve gaz, yağ, kömür ya da odun ile çalışan ocaklar. Mikrodalga fırınlarda kullanılmamalıdır. Nesilden Nesile LAVA LAVA döküm demir tencere ve tavalar uzun ömürlüdür. Doğru kullanım ve bakım ile tencere ve tavalarınızı ömür boyu mutfağınızda kullanabilir; hatta çocuklarınıza, torunlarınıza hoş bir anı olarak bırakabilirsiniz. AYNI GÜN ÜCRETSİZ KARGO %100 ORİJİNAL, SIFIR VE FATURALI ÜRÜN 00:00 - 13:00 Saatleri arasında verilen siparişler aynı gün kargoya verilir. 13:00 - 00:00 Saatleri arasında verilen siparişler ertesi gün kargoya verilir. İADE VE DEĞİŞİM * İade ve değişim tarafınıza gelen kargo ile yapmanız gereklidir. Farklı kargo ile gelen iade ve değişim kabul edilmemektedir. * İade ve değişimde ürünler tarafınıza geldiği şekilde deforme olmamış kullanılmamış, orjinal ambalaj ve eksiksiz içerikle gelmesi gereklidir. * Bu şartları taşımayan ürünlerin iadesi ve değişimi kabul edilmemektedir.

İlan No 4083366
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi24 Temmuz,
Güncel ilan - Bugün 15:51
SKULV-YMNGIZG37
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Balıkesir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBURAK ZÜCCACİYE5.0 /5
Fahri Öz
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar