banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Lcd Led Tv Kumanda Lg Rm-L930+2 Pk-7053

Lcd Led Tv Kumanda Lg Rm-L930+2 Pk-7053

LCD LED TV Kumanda LG RM-L930+2 PK-7053

kurumsalEmba Bilişim5.0/5SIFIRGarantiliwarranty109Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

LED TV & LCD TV Kumanda LG Marka Tüm Modeller Uyumlu RM-L930+2 Yeni Tasarım P.O.K.E. Remote Control PK-7053 Ürün Açıklaması: P.O.K.E. Remote Control PK-7053, LG marka tüm LED ve LCD televizyon modelleri ile uyumlu, RM-L930+2 modeline sahip, yeni tasarımıyla dikkat çeken çok fonksiyonlu ve şık bir kumandadır. Televizyonunuzu en verimli şekilde kontrol etmenizi sağlar. Özellikler: Geniş Uyumluluk: LG marka tüm LED ve LCD TV modelleri ile uyumludur. Yeni Tasarım: Modern ve şık yeni tasarımı ile estetik bir görünüm sunar. Ergonomik: Elinize rahatça oturan tasarımı sayesinde uzun süreli kullanımlarda bile konfor sağlar. Kullanıcı Dostu: Basit ve kullanıcı dostu tuş dizilimi sayesinde kanallar arasında hızlı geçiş yapabilir, ses seviyesini kolayca ayarlayabilir ve diğer TV fonksiyonlarına rahatça erişebilirsiniz. Dayanıklı ve Uzun Ömürlü: Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir, uzun ömürlü kullanım sağlar. Paket İçeriği: 1 adet LED TV & LCD TV Kumanda (LG Marka Tüm Modeller Uyumlu RM-L930+2 Yeni Tasarım P.O.K.E. Remote Control PK-7053) Kullanım Kılavuzu: Kurulum: Kumandayı kullanmaya başlamadan önce kullanım kılavuzundaki talimatları izleyerek cihazınızı ayarlayın. Piller: Kumanda 2 adet AAA pil ile çalışır. Piller pakete dahil değildir. Not: Bu uzaktan kumanda, orijinal kumandanızın yerine geçebilecek şekilde tasarlanmıştır. Herhangi bir programlama veya kurulum gerektirmez; sadece pilleri takarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Marka P.O.K.E. Remote Control Renk Siyah Garanti 24 Ay (2 Yıl) - İthalatçı Garantili Kumanda Uyumlu Cihaz Markası LG Kumanda Sesli Komut Özelliği Yok Kumanda Mouse Özelliği Yok Kumanda Klavye Özelliği Yok Kumanda Tipi Televizon Kumandası Kumanda Pil Adeti ve Tipi 2 x AAA

İlan No 4196652
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi14 Ağustos,
Güncel ilan - Bugün 09:51
SKUEMBA03722
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Niğde
Satıcı Bilgileri
kurumsalEmba Bilişim5.0 /5
EMBA BİLİŞİM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar