banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Leatherman Free K4X Multi-tool Çakı
Leatherman Free K4X Multi-tool Çakı
Leatherman Free K4X Multi-tool Çakı
Leatherman Free K4X Multi-tool Çakı

Leatherman Free K4X Multi-tool Çakı

kurumsalBushlove OutdoorSIFIRGarantiliwarranty5.749Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

FREE K4X İşlevleri 420HC Kombo Bıçak Yaylı makas Paket açacağı İplikli Tığ Şişe açacağı Yıldız Tornavida Orta Boy Tornavida Ekstra küçük tornavida Kapalı Uzunluk : 11.5 cm Bıçak Uzunluğu : 8.4 cmMalzemeler 420HC Paslanmaz Çelik 420 paslanmaz çelik formunda geliştirilmiş, yüksek üretim araçlarıyla çok uyumlu çalışan yüksek karbon (HC). 420 HC'nin dayanıklılığı Leatherman çoklu-araçlarında ısıl işlem ile optimize edilmiştir.Garanti Leatherman ürününüz size yıllarca güvenilir hizmet verecek şekilde olağanüstü önlemler alırız. Bu önlemler yetersiz kaldığı durumlarda ise ürünlerimiz için verdiğimiz 25 yıllık garanti kapsamında sorunu gideririz. Bu garanti, Leatherman ürününüzün kötüye kullanımı, özelleştirilmesi(custom), çalınması, kayıp edilmesi veya yanlış ve / veya mantıksız kullanımı kapsamaz. Bu garanti kılıflar, aksesuarlar, baskılar, renk kaplamaları, temizlik veya bileme konularını kapsamamaktadır.

İlan No 4049539
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi17 Temmuz,
Güncel ilan - Dün 09:52
SKU684691
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar