banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Lenovo Lecoo DS103 10 W Soundbar

Lenovo  Lecoo DS103 10 W Soundbar
Lenovo  Lecoo DS103 10 W Soundbar
Lenovo  Lecoo DS103 10 W Soundbar
Lenovo  Lecoo DS103 10 W Soundbar
Lenovo  Lecoo DS103 10 W Soundbar

Lenovo Lecoo DS103 RGB Bluetooth Stereo Saat/Alarm 10W Soundbar Speaker Siyah

kurumsalDual Bilgisayar5.0/5SIFIRGarantiliwarranty2.042Ücretsiz kargoKredi Kartı4 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Lecoo DS103 RGB Bluetooth Stereo + Saat/Alarm 10W Soundbar Speaker Siyah Lecoo DS103 TV Soundbar Kablosuz Bluetooth Hoparlör oldukça şık bir tasarıma sahip olan ve muazzam ses performansına sahip bir üründür. Televizyon, laptop, telefon ve tabletlere oldukça kolay biçimde bağlanabilir ve sahip olduğu kaliteli hoparlörler ile mükemmel bir sinema deneyimi ortaya koyar. İster Bluetooth bağlantısı ile mobil cihazlarınızdan ses aktarımı gerçekleştirebilir, ister Aux kablosu ile ses aktarımı gerçekleştirebilir ya da diğer bağlantı türleri üzerinden ses aktarımı kolay biçimde sağlanabilmektedir. Evinizde kolay biçimde sinema deneyimi oluşturmak ve film izlerken keyifli zaman geçirmek isterseniz Lecoo DS103 TV Soundbar Kablosuz Bluetooth Hoparlör’ü tercih edebilirsiniz. Ayrıca bunların yanı sıra SD kart ve flash bellek ile de medyalarınızı dinleyebilirsiniz. Güçlü ve Kaliteli Ses 5Wx2 çıkış gücü sayesinde, Lecoo DS103 Soundbar, yüksek kaliteli ses sunar. Geniş frekans aralığı (20Hz – 20kHz) ve düşük gürültü oranı (75dB), her detayı net bir şekilde duymanızı sağlar. Çoklu Bağlantı Seçenekleri Bluetooth, Aux, Flash Bellek ve SD Kart gibi çeşitli bağlantı seçenekleri ile her türlü cihaza kolayca bağlanabilirsiniz. Bu, müziği istediğiniz kaynaktan dinleme özgürlüğü sunar. Şık Tasarım Siyah renkteki şık tasarımıyla Lecoo DS103, her mekânda mükemmel bir şekilde uyum sağlar. Ürün boyutları (41,5 cm uzunluğunda, 7 cm genişliğinde ve 6 cm yüksekliğinde) ile sınırlı alanlara da kolayca yerleştirilebilir. Uzun Kullanım Süresi 4 saatlik şarj ile 3 saat kesintisiz çalışma süresi sunar. Bu sayede uzun ömürlü bir pil ile keyifle müzik dinleyebilirsiniz. Lecoo DS103 Soundbar, etkileyici ses kalitesi, şık tasarımı ve çoklu bağlantı seçenekleri ile müzik deneyiminizi zenginleştirmek için ideal bir seçenektir. Paket içeriğinde kullanım kılavuzu, gerekli güç kablosu ve aparatlar bulunmaktadır, böylece hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Marka: LecooModel: DS103Renk: SiyahŞarj Olma Süresi: 4 SaatKesintisiz Çalışma Süresi: 3 SaatBağlantı Türü: Bluetooth, Aux, Flash Bellek, SD KartEtkin Mesafe: 10mÇıkış Gücü: 5Wx2Şarj Voltajı: USB = 5VFrekans: 80Hz – 180KzGürültü Oranı: 75DbFrekans Aralığı: 20 Hz – 20kHzHoparlör ünitesi: 4 ΩÜrün Boyutları: Uzunluk: 41,5 cm, Genişlik: 7 cm, Yükseklik: 6 cm Paket İçeriği 1x Lecoo DS103 RGB Bluetooth Stereo 10W Soundbar Speaker Siyah 1x Kullanım Kılavuzu 1x Güç Kablosu ve ihtiyacınız olan aparatlar. Lecoo DS103 RGB Bluetooth Stereo Siyah 10W Soundbar Speaker ile Ne Yapabilirim? Lecoo DS103 RGB Bluetooth Stereo Siyah 10W Soundbar Speaker evinde kaliteli ses sistemi ya da sinema sistemi oluşturmak isteyenlerin tercih edebilecekleri bir üründür. Farklı ses çıkışları ile oldukça kaliteli bir ses deneyimi sunmaktadır. Pek çok bağlantı çeşidi sayesinde kolay biçimde bağlantı kurulmasına ve ses aktarımına olanak tanımaktadır.

Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 3205376
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi03 Mayıs,
Güncel ilan - Bugün 02:13
SKU61833
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Trabzon
Satıcı Bilgileri
kurumsalDual Bilgisayar5.0 /5
D.U.A.L. BİLGİSAYAR YAZILIM SERVİS VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Lenovo Lecoo DS103 10 W Soundbar Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
Soundbar Gücü10 W
Ses Seviyesi75 dB
Toplam Güç10 W
BluetoothEvet
Optik GirişEvet
AuxEvet

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar