banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
LEPUS ŞEFFAF FLY BAG MAVİ
LEPUS ŞEFFAF FLY BAG MAVİ

LEPUS ŞEFFAF FLY BAG MAVİ

kurumsalEvcil SepetimSIFIRGarantiliwarranty977Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Şeffaf Fly Bag Çanta: Seyahatlerinizde Evcil Dostlarınızla Birlikte Küçük ırk köpekler ve kediler için özel olarak tasarlanmış olan Şeffaf Fly Bag Çanta, seyahatlerinizde en rahat ve güvenli taşıma seçeneğini sunar. Hem siz hem de sevimli dostlarınız rahat ve keyifli bir yolculuk deneyimi yaşayacak! Her Yolculuğun İdeal Arkadaşı Seyahatlerinizde en iyi yardımcınız olacak olan Lepus Fly Bag Çanta, sevimli dostlarınızın konforunu ve güvenliğini önemseyerek tasarlandı. Sağlıklı ve Konforlu Malzeme Sıvı geçirmeyen, leke ve tüy tutmayan malzemeden üretilen Fly Bag Çanta, evcil dostlarınızın rahatı için en iyi seçeneği sunar. Kanserojen madde içermez, onların sağlığı bizim için önemlidir. Görüş Alanını Kısıtlamayan Tasarım Şeffaf PVC malzemesiyle üretilen çanta, evcil dostunuzun etrafını görmesine ve keyifli bir yolculuk yapmasına olanak tanır. Uçak Seyahati İçin Uygun Çanta, uçak seyahati ölçü standartlarına uygun olarak tasarlanmıştır. Evcil dostunuzu güvenle yanınızda taşıyabilirsiniz. Pratik Taşıma Seçenekleri Fly Bag Çanta, omuzda ve elde taşımaya uygun taşıma kulpu ile kullanımı kolaylaştırır. Seyahatlerinizde rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Ölçüler: Beden En (cm) Boy (cm)Yükseklik (cm)Ağırlık (gr) Medium2540251165

İlan No 4134175
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi02 Ağustos,
Güncel ilan - Dün 09:51
SKU66420
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Ankara
Satıcı Bilgileri
kurumsalEvcil Sepetim
EVCİLSEPETİM EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar