Banayeni’de avantaj bitmez!
banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Linktech Type-C Otg Adapter

Linktech Type-C Otg Adapter
Linktech Type-C Otg Adapter

Linktech Type-C Otg Adapter

kurumsalSepetegelsin5.0/5SIFIRGarantiliwarranty217Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Ürün Hakkında Çevirici ya da dönüştürücü olarak bilinen ürünler, bir cihazın orijinal yapısında bulunmayan özellikleri size kolayca sağlamayı başarır. USB TYPE-C OTG Çevirici ürünler cep telefonu veya tablet gibi aygıtlarda yeni bir çıkış desteği sunar. Bu özellik kullanıcılar için önemli bir kolaylık sağlamaktadır. OTG desteğinin bulunduğu android cihazlarda USB sayesinde çok farklı cihazlara çabuk bir şekilde bağlantı gerçekleştirebilirsiniz. İçinden çıkan kablonun bağlandığı telefon, sistemin odak noktasında yer alıyor. Burada bulunan kablonun diğer ucunu dilediğiniz farklı cihaza ya da harici aygıta entegre edebilmeniz mümkün. USB TYPE-C OTG Adaptör Çevirici ürün, bir ek programa gerek kalmaksızın Micro USB sistemine sahip bütün cihazlarda kolayca kullanılabilir. Teknik Özellikler Arayüz USB 3.1 Boyutlar 21.7 x 7.4 x 14.7mm Ağırlık 5gram Port Tipi TYPE-C Güç Kaynağı USB veri yolundan güç alma (harici güç kaynağı gerekmez) Ürün Özellikleri• TYPE-C girişe sahip cihazlara veri aktarımı yapabilir• Küçük ve dayanıklı metal tasarım• OTG desteği olan cihazlarda uyumlu olarak çalışmaktadır.• USB-A 3.0 veri girişine sahiptir• TYPE-C 3.1 veri çıkışına sahiptir Kutu İçeriği • USB TYPE-C Adaptör Uyumluluk • TYPE-C porta sahip tüm cihazlara uyumludur

Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 1800591
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi17 Kasım 2023,
Güncel ilan - Bugün 12:45
SKULINKTECH007
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Edirne
Satıcı Bilgileri
kurumsalSepetegelsin5.0 /5
Zuhal Çelik
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar