Banayeni’de avantaj bitmez!
banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Listerine Cool Mint Nane Aromalı 1 lt Gargara

Listerine Cool Mint Nane Aromalı 1 lt Gargara

kurumsalDERMOAİLEM5.0/5

"Listerine Cool Mint Nane Aromalı 1 lt Gargara"

SIFIR250Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Listerine Cool Mint Nane Aromalı 1 lt Gargara Plak ile savaşan ve nefesi tazeleyen günlük ağız bakım ürünü. TAZELİK HİSSİ VE İYİ BİR AĞIZ HİJYENİ Günde iki kez diş fırçalamaya ek olarak kullanıldığında LISTERINE COOL MINT çözücü olarak etanol içeren benzersiz formülü ile plak oluşumunu azaltır ve nefesinizin tazelenmesine yardımcı olur. LISTERINE COOL MINT ürününün faydaları Günde iki kez kullanıldığında plağa karşı 24 saat koruma sağlar. Plak oluşumunu önler ve azaltır. Ağız içi flora dengesini değiştirmez. Uzun süre ferah bir nefese sahip olmanızı sağlar. KLİNİK OLARAK KANITLANMIŞ ETKİNLİK LISTERINE COOL MINT'in etkinliği klinik olarak kanıtlanmış günlük kullanıma yönelik bir ağız bakım ürünüdür. Diş fırçalamaya ek olarak kullanıldığında, diş fırçasının ulaşamadığı alanlarda dahi etkisini gösterir. İçerdiği esansiyel yağlar ve ferahlatıcı nane aroması sayesinde taze bir nefese sahip olmanızı sağlar. İçindekiler LISTERINE COOL MINT içeriğindeki esansiyel yağlar: Timol, Ökaliptol, Mentol, Metil salisilat Aroma Nane aromalı LISTERINE COOL MINT ÜRÜNÜNÜ NASIL KULLANMALISINIZ? Sabah ve akşam günde iki kez, dişlerinizi fırçaladıktan sonra kullanınız. 20 ml'yi (5 mllik 4 tatlı kaşığı) bir bardağa dökünüz. 30 saniye süreyle dişlerinizi ve diş etlerinizi çalkalayınız ve tükürünüz. UYARILAR ÖNLEMLER 12 yaşından küçük çocuklarca kullanılmamalıdır. Ürünü sulandırmayınız, şişeden içmeyiniz ve yutmayınız. Yutarsanız doktorunuza danışınız. Ürün bileşenlerinden herhangi birine karşı alerjiniz varsa, kullanmayınız. Tahriş oluşması durumunda, kullanmayı bırakınız, doktorunuza danışınız. Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz. DİĞER BİLGİLER Oda sıcaklığında saklayınız.

İlan No 4075541
GarantiYok
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi23 Temmuz
SKULİS10015
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Düzce
Satıcı Bilgileri
kurumsalDERMOAİLEM5.0 /5
Ahsen MUTLU
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar