banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
LOGITECH C615 HD WEBCAM
Baktığın ilan kapandıLOGITECH C615 HD WEBCAM2.290Ücretsiz kargoParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Logitech C615 HD Webcam Özellikleri LOGITECH C615 HD WEBCAM LOGITECH C615 HD WEBCAM İstediğiniz her şeyi, istediğiniz her yerde ve istediğiniz her şekilde full HD 1080p olarak HD görüntülü görüş ve görüntü paylaş ! Full HD 1080p kaydedin Otomatik odaklaması olan, nefes kesici Full HD 1080p görüntü kaydı ile herkesi olan bitenden haberdar edin. HD 720p kalitesinde görüşün Çoğu IM uygulamasında geniş ekran HD 720p görüntünün tadını çıkarın.* Daha fazla esneklik Katlanabilir tasarım web kameranızı her yere taşımanızı kolaylaştırır; tripod kullanımına hazırdır ve 360 derece döner. En iyi halinizle görülün ve duyulun Otomatik düşük ışık düzeltme harika görünmenizi sağlar ve yerleşik mikrofon gürültü azaltma teknolojisine sahiptir. Katlanabilir tasarımıyla HD 720p görüntülü arama ve Full HD 1080p video paylaşımının tadını istediğiniz şekilde, istediğiniz videolar için ve her yerde çıkarabileceksiniz. * Mac® bilgisayarlarda HD görüntülü görüşme, şu anda Logitech Vid™ HD ve FaceTime HD'de yapılabilir. Diğer görüntülü görüşme uygulamalarıyla HD görüntülü görüşme desteğinin olup olmadığını ve destek bilgilerini web sitelerinden öğrenebilirsiniz. Full HD 1080p kayıt Geniş ekran Full HD 1080p kalitede nefes kesici kayıt imkanı. HD 720p görüntülü görüşmeler Çoğu anlık ileti hizmetinde 720p görüntülü arama yapabileceksiniz.* Premium otomatik odaklama Dahili otomatik odaklama özelliği sayesinde yakın çekimlerde (kamera merceğinden 10 cm mesafede) bile görüntüleriniz çok net. Esnek, taşınabilir tasarım Katlanabilir tasarım ve kısa USB kablosu web kameranızı her yere taşımanızı kolaylaştırırken USB kablo uzatıcı ihtiyacınız olduğunda fazlaca mesafe sağlar. Döner, tripod kullanımına hazır tasarım Daha fazla konum seçeneği için tripod takabilirsiniz. Ayrıca 360 derece, döner tasarım her açıda aramayı ve kaydı kolaylaştırır. 8 megapiksel fotoğraflar 8 megapiksele kadar (yazılımla iyileştirilmiştir) yüksek çözünürlüklü anlık görüntüler alabilirsiniz. * Mac® bilgisayarlarda HD görüntülü arama FaceTime HD'de kullanılabilir. Diğer görüntülü arama uygulamalarında HD görüntülü arama desteği ve diğer bilgiler için lütfen uygulamaların web sitesine bakın.

Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar