banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Love Home Bebek Oyun Matı
Love Home Bebek Oyun Matı

Love Home Bebek Oyun Matı

kurumsalDaimaTeknolojiSIFIRGarantiliwarranty1.499Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

ÜRÜN DİLİ ÇİNCEDİR.MÜŞTERİDEN İADE GELMİŞTİR O NEDENLE ÇOK UCUZA SATILMAKTADIR.SIFIRDIR..ALANA HAYIRLI OLSUN Bebek müzik spor salonu Özgür annenin elleri, bebek kendi kendine oynuyor Tek bir zengin oyun ayarında çeşitli işlevler ve oynanış, bebeğin beyninin genişlemesine ve durmadan oynamasına izin verin Eğlenceli klavye/ses ve ışık kombinasyonu/fitness egzersizi/oynamanın birden fazla yolu Küçük yaşlardan itibaren bebeğinizi tekmeleme, adım atma, yuvarlanma, kavrama ve diğer hareketler için eğitin ve çok yönlü gelişim sağlayın 36 ay boyunca bebeğe refakat 1-6 ay uzan ve oyna 6-18 ay Oturup oynama 0-36 ay Şaşı uyumaya, uykuya dalmaya ve oynamaya ikna Bebek için özelleştirilmiş müzik modu 4 LED ışık kaynağı 4 doğal renk 12 tatlı şarkı Bebek çıplak minderi çiğniyor, suyu çiğniyor, yumuşak ve rahattır ve bebeğin yere uzanıp yuvarlanmasına izin verir. Ayrılabilir sevimli hayvan çıngırağı Ana kart, bebeğin çeşitli duruşlarda oynaması için uygun olan açıyı keyfi olarak ayarlayabilir. Ürün Bilgisi: Ürün adı: Çok fonksiyonlu bebek pedallı piyano Ürün malzemesi: PP malzeme + elektronik bileşenler Pili kullanın: 3 adet AA pil Ürün boyutu: 77*48*40CM Ambalaj boyutu: 45*10.5*28CM Ürün özellikleri: eğlenceli piyano, hafif müzik, çıkarılabilir çıngırak

Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 3940597
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi22 Haziran
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalDaimaTeknoloji
Veli Güvendi
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar