banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Marelli saten mıknatıslı kapı tutucu kapı tamponu

Marelli saten mıknatıslı kapı tutucu kapı tamponu

kurumsalAlanşanslı Yapı4.7/5SIFIRGarantiliwarranty142Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR MARELLİ SATEN MIKNATISLI KAPI TUTUCU YENİ TİP* Kapı tamponları kapının duvara çarpmasını önleyerek hem kapı kolunu korur hem de duvardaki boyaların zarar görmesini engeller. Bu sebeple tüm müşterilerimize kapılarına tampon çeşitlerinden herhangi birini kullanmalarını tavsiye ederiz.* Türkiyede sadece firmamız tarafından ithal edilen mıknatıslı kapı tutucu kapı tamponları arasında bir çığır açtı. Kapının duvara çarpmasını önleyen bu ürün aynı zamanda üzerindeki mıknatısla kapının duvara yapışık olarak durmasını sağlıyor. * Bu yeni gelen modelin hem mıknatıs gücü çok daha fazladır hem de görüntüsü çok daha şıktır. Sınırlı sayıdaki bu ürünü kaçırmamanızı tavsiye ederiz. * Kapıyı duvara yapışık tuttuğu için kapının ceryanda çarpmasını da önler. Böylece kapının önüne çarpmasın diye herhangi birşey koymanıza gerek kalmaz.* Ayrıca kapılar duvara yapışık kaldığı için alanı genişletir ve evin kullanım alanı genişler.* Oteller vb yerler için de son derece kullanışlıdır. Kapı duvara yapışık kaldığı için içerisi temizlenirken dışarıdan görülebildiği için güvenliği arttırır. Aynı zamanda servis arabalarının içeri girerken ve dışarı çıkarken geçmesini kolaylaştırır ve kapının zarar görmesini önler.* Mıknatıslı kapı tamponunun Saten rengi kapı kollarıyla uyumlu olduğu için son derece şık durur.* Mıknatıslı kapı tamponunun iki parçasının üzerinde herhangi bir vida yeri gözükmeyecek şekilde montaj edilmektedir. Bu sebeple görüntüsü benzer tamponlardan çok daha iyidir.* Paketin içinden vidaları ve dübeli de çıkmaktadır. Ürününüz size ulaştığı zaman paketi Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz.Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “HASAR TESPİT RAPORU” Tutturunuz.Tutanaksız ve Kontrolsuz teslim alınan urunler kargodan saglam teslım edılmıs görülür.Sıparıs verıldıgı andan ıtıbaren bu madde kabul edılmıs sayılır

İlan No 4574350
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi24 Eylül,
Güncel ilan - Dün 13:51
SKU799747
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Denizli
Satıcı Bilgileri
kurumsalAlanşanslı Yapı4.7 /5
KARAHİSARLI YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar