banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Markapet Kedi Oyuncağı Kedi Otlu Benekli Tırtıl 4-17 cm Yeşil
Markapet Kedi Oyuncağı Kedi Otlu Benekli Tırtıl 4-17 cm Yeşil

Markapet Kedi Oyuncağı Kedi Otlu Benekli Tırtıl 4-17 cm Yeşil

kurumsalMarkaPet5.0/5

"AYNI GÜN KARGO"

SIFIRGarantiliwarranty107Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Markapet Kedi Oyuncağı Kedi Otlu Benekli Tırtıl 4-17 cm Yeşil Parlak kumaştan üretilmiş olup kedi oyuncağıdır. Bir kutu kedi otu ve benekli tırtıl oyuncak set halindedir. Yeşil tırtıl oyuncağın hemen altında bulunan bant kısım açılarak içerisine bir miktar kedi otu konularak kedinizin ilgisini oyuncak üzerine çekebilirsininz. Yumuşacık yapısı ile harika bir oyuncaktır. Parlak kumaştan üretilmiş olması sebebiyle kedilerin çok severek oynadığı bir kedi oyuncağıdır. İçerisine kedi otu konulabildiği için kedinizin dikkatini kolayca çekebilecek ve en sevdiği oyuncaklarından biri olacaktır. Sevimli dostlarınız için özel olarak tasarlanmıştır. İlgisini çekici renklerde ve sağlam yapıdadır. Kutu içerisinde bulunan kediotu doğal bir ürün olup gönül rahatlığı ile kullanılabilmektedir. Ölçüsü: Tırtıl Genişliği: 4 cm Tırtıl Uzunluğu: 17 cm - Kedi otlu oyuncak benekli tırtıl. - Stresin alınmasına yardımcı olur. - Her yaş grubundaki kediler için uygundur. - Kutu içerisinde kedi otu ve yeşil tırtıl set halindedir. - Parlak kumaştan tasarlanmış olup sağlam yapıdadır. - Kedinizi cezbedecek görünümü sayesinde tercih edilen bir kedi oyuncağıdır. - Kedinizi eğlendirirken aynı zamanda hareketlilik açısından kas gelişiminede katkı sağlayacaktır. - İçerisine koyacağınız kedi otu sayesinde, kediniz oyuncağı anında fark edecek ve oynamak isteyecektir. NOT: Kedi otunu sevimli dostunuzun ulaşamayacağı yerde saklayınız.

İlan No 2030894
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi14 Aralık 2023,
Güncel ilan - Dün 13:54
SKU555750-TRTLYSL
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Kayseri
Satıcı Bilgileri
kurumsalMarkaPet5.0 /5
Kayseri Veterinerlik Hiz.Evcil Hay. ve Ürü.San.Tic.Ltd.Şti
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar