banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Markapet Peluş Köpek Kıyafeti XX Large 55-60 cm Kamuflaj
Markapet Peluş Köpek Kıyafeti XX Large 55-60 cm Kamuflaj

Markapet Peluş Köpek Kıyafeti XX Large 55-60 cm Kamuflaj

kurumsalMarkaPet5.0/5

"AYNI GÜN KARGO"

SIFIRGarantiliwarranty237Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Markapet Peluş Köpek Kıyafeti XX Large 55-60 cm Kamuflaj Markapet peluş köpek kıyafeti xx large, sevimli dostlarınız için özel olarak tasarlanmış bir üründür. 55 cm sırt uzunluğu-60 cm bel çevresi için uyumludur ve kamuflaj desenli olup karışık renge sahiptir. Bu kıyafet, küçük ve orta ırk köpeklere özel olarak tasarlanmıştır. Tasarımıyla mükemmel uyum sağlar. Köpeğiniz için muhteşem bir görüntü yaratırken aynı zamanda onların konforunu da düşünür. Bu kıyafet ile evcil hayvanlarınız hem sıcak tutulacak hem de şık görüneceklerdir. Yumuşacık peluş malzemeden yapılmış olup, cildi tahriş etmez ve rahatlık sağlar. Peluş köpek elbisesi modern tarzının yanında göze hoş gelen estetik detaylara sahiptir. Sırt kısmında gezdirme tasmasının takılabileceği aparat mevcuttur. Kenarındaki lastik bant sayesinde kolayca giyilebilme avantajına sahiptir. Kolsuz kesimiyle vücut hatlarına tam oturan bu kıyafet, olduğu gibi durabilmesi açısından da pratiktir. Kuru temizleme gerektirmeyen yapısıyla kullanım ayrıcalığı sunarken suya dayanıklılığıyla da tercih edilen bir ürün haline gelmiştir. Dayanıklılığı bakımından uzun süreli kullanma uygundur. Sevgili evcil hayvanınıza hem güzellik katmak hem de rahatlığı sağlamak istiyorsanız bu peluş köpek kıyafetini tercih edebilirsiniz. ÖLÇÜSÜ: Boyun Çevresi: 38 cm. Sırt Uzunluğu: 55 cm. Bel Çevresi: 60 cm. ÖZELLİKLERİ: - Peluş köpek kıyafetidir. - Dayanıklılı ve uzun süreli kullanma uygundur. - Şık ve canlı renklerde köpek kıyafetidir. - Yumuşak kumaştan üretilmiş olup kullanımı çok pratiktir. - Sırt kısmında gezdirme tasmasının takılabileceği aparat mevcuttur. NOT: 30 derecede çamaşır makinesinde yıkanabilir.

İlan No 2047282
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi19 Aralık 2023,
Güncel ilan - Dün 09:51
SKUSF-PLSXXLARGE-KMFLJ
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Kayseri
Satıcı Bilgileri
kurumsalMarkaPet5.0 /5
Kayseri Veterinerlik Hiz.Evcil Hay. ve Ürü.San.Tic.Ltd.Şti
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar