banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Markapet Termoplastik Sert Köpek Oyun Topu 5 cm Small Kırmızı
Markapet Termoplastik Sert Köpek Oyun Topu 5 cm Small Kırmızı
Markapet Termoplastik Sert Köpek Oyun Topu 5 cm Small Kırmızı
Markapet Termoplastik Sert Köpek Oyun Topu 5 cm Small Kırmızı
Markapet Termoplastik Sert Köpek Oyun Topu 5 cm Small Kırmızı

Markapet Termoplastik Sert Köpek Oyun Topu 5 cm Small Kırmızı

kurumsalMarkaPet5.0/5

"AYNI GÜN KARGO"

SIFIRGarantiliwarranty132Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Markapet Termoplastik Sert Köpek Oyun Topu 5 cm Small Kırmızı Bu termoplastik sert köpek oyun topu, enerjik ve hareketli dostunuz için mükemmel bir oyuncak seçeneğidir. Dişleri ile kolay tutabileceği dokusu sayesinde oyuncak köpeğinizin eğlenceli vakit geçirmesine yardımcı olacaktır. Termoplastik malzemesinden yapılmış olan bu oyun topu sağlam ve dayanıklıdır, böylece uzun süre kullanabilirsiniz. Yavru veya küçük ırk köpeklerin ağzına kolayca alabileceği 5 cm boyutunda tasarlanmıştır, güvenle oynamasını sağlarken ona zarar verme riskini en aza indirger. Ayrıca köpek dişleri üzerinde masaj etkisi yaparak diş temizliği konusunda da destek sunar. Aynı zamanda yeni dişlerin çıkması esnasındaki kaşıntıların giderilmesi ve dişin kolay çıkabilmesine destek olan bir üründür. Bu sayede hem keyif dolu zaman geçirebilir hem de ağız sağlığına katkıda bulunabilirsiniz. Topun kaymaz yüzeyi sayesinde, elinize aldığınızda kolayca farklı yönlere atabilmenizi mümkün kılarken aynı zamanda getir-götür komutlarına alıştırmada size aktif bir rol alma imkanı tanır. Köpeğinizle paylaştığınız etkinlikte daha fazla bağ kurmanızın önünü açar. Vücut ve çene kas gelişimini olumlu yönde destekler. Aynı zamanda stres oluşumunun önüne geçer. ÖLÇÜSÜ: Top Ebatı: 5 cm. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: - Köpek oyun topu. - Köpek diş kaşıma oyuncağı. - Termoplastik köpek oyun topu. - Sağlam yapısı sayesinde uzun süre kullanılabilir. - İç ve dış mekanlarda kullanılabilir köpek oyuncağı. - Diş taşı oluşumunu engelleyen termoplastik oyun topu. - Getir-götür komutlarına uygun ölçülerde köpek oyuncağı. - Hareketli dostunuz için mükemmel bir oyuncak seçeneği. Not: Lütfen kullanmadan önce bol ılık su ile yıkayınız!

İlan No 2031595
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi14 Aralık 2023,
Güncel ilan - Önceki Gün 09:51
SKUMP-SRTTP-KRMZ
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Kayseri
Satıcı Bilgileri
kurumsalMarkaPet5.0 /5
Kayseri Veterinerlik Hiz.Evcil Hay. ve Ürü.San.Tic.Ltd.Şti
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar