banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Me-O Creamy Ton Balıklı ve Domatesli Yetişkin Kedi Ödülü 4 x 15 G

Me-O Creamy Ton Balıklı ve Domatesli Yetişkin Kedi Ödülü 4 x 15 G

kurumsalPETSENDE5.0/5SIFIRGarantiliwarranty167Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Ürün Detayları Me-O Creamy Ton Balıklı ve Domatesli Yetişkin Kedi Ödülü 4 x 15 G Me-O Creamy kedi ödülü zengin besin içeriği ile yetişkin kedinizin sağlıklı bir şekilde gelişmesini sağlarken ödül olarak kullanıldığı için de kedinizin kolayca eğitilmesini sağlar. Hem besleyici hem de lezzetli içeriği minik dostunuzu mutlu eder. ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER Ton balığı aromalıdır ve 4’lü paket şeklinde üretilir. Yetişkin kediler için özel olarak hazırlanır. İçerisindeki taurin sayesinde minik dostlarınızın görme duyuları gelişir. Besin İçeriği Me-O kedi ödülünün içerisinde %26 oranında ton balığı, domates, deniz yosunu tozu, tavuk yağı ve nişasta bulunur. Bu besinlerin hepsi yetişkin kedilerin sağlık gelişimine katkıda bulunur. Bağışıklık ve sindirim sistemi başta olmak üzere kedilerin sistemlerinin düzenli çalışmasına yardımcı olarak gelişimlerini tamamlamalarını sağlar. Kullanım Tavsiyesi Yetişkin kediler için özel olarak hazırlanan kedi ödülü kedilerin kilosuna göre farklı dozlarda kullanılır. Emzirme dönemi sonrasından 1 yaşına kadar kediler için günlük 14-23 gram (1-2 çubuk), 2-4 kilogram ağırlığındaki kediler için günlük 24-39 gr (2-3 çubuk), 4-6 kilogram kediler için günlük 39-52 gram (3-4 çubuk) kullanım uygundur. Fayda Sağlayan Vitaminler Takviye edici bir besin olarak kullanabileceğiniz Me-O kedi ödülü kedinizin bağışıklık sistemini düzenleyerek aldığı besinlerin daha kolay parçalanmasını ve hazmetmesini sağlar. Bunun yanı sıra içerisindeki vitaminler sayesinde deri ve tüy oluşumunun sağlıklı bir şekilde ilerlemesine katkıda bulunur.

İlan No 3870856
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi01 Haziran,
Güncel ilan - Dün 09:51
SKU8850477020511
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalPETSENDE5.0 /5
Gülnur Oltu
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar