banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Meladay 50 Faktör Güneş Kremi 75 ml

Meladay  50 Faktör Güneş Kremi 75 ml

Meladay Suncare SPF 50+ Faktör Güneş Koruyucu Krem 75 ml

kurumsalDERMOAİLEM4.7/5

"Meladay Suncare SPF 50+ Faktör Güneş Koruyucu Krem 75 ml"

SIFIR425Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Meladay Suncare SPF50+ Güneş Koruyucu Krem 75 ml İsviçre patentli Brightenyl aktifi sayesinde cilt lekelerinin ve düzensiz renk tonlarının oluşmasını engellemeye yardımcı olur Meladay Suncare Nedir? İsviçre patentli Brightenyl aktifi sayesinde cilt lekelerinin ve düzensiz renk tonlarının oluşmasını engellemeye yardımcı olur Cristalhyal‘in üstün nemlendirici özelliği sayesinde cildi destekler ve nem dengesinin korunmasına yardımcı olur. UVA ve UVB filtreleri sayesinde çok yüksek güneş koruması sağlar. Cildi kurutmaz ve makyaj altında kullanabilir. Kullanım Şekli Güneşe çıkmadan önce, güneş koruyucunuzu cildinize ince bir film tabakası oluşturacak şekilde uygulayınız. Gerektikçe (2 saatte bir) ve yüzme ya da terleme varsa daha sık uygulayınız. Kullanım Önerisi, Uyarılar ve Önlemler Ürünü güneş ışığına çıkmadan en az 15 dakika önce, yüz ve/veya vücuda, yeterince ve eşit olarak uygulayınız. Gerektikçe (2 saatte bir) ve yüzme ya da terleme varsa daha sık uygulayınız. Ürünü göz çevresinde uygulamayınız ve göz ile temasından kaçınınız. Temas etmesi durumunda bol su ile yıkayınız. Bebek ve çocukları güneşin yoğun olduğu öğle saatlerinde (11:00 – 16:00 saatleri arasında) güneşe çıkarmamaya özen gösteriniz. Eğer çıkmaları gerekiyorsa mutlaka uygun giysiler, şapka ve gözlük gibi koruyucu aksesuarlarla güneşten koruyorsunuz. Ürününüzü direkt güneş ışığına maruz bırakmayınız, aşırı sıcaktan koruyunuz. Ürünü özelliğinin değiştiğine işaret eden renk, koku, homojenlik gibi parametrelerde değişiklik gözlenmesi durumunda ürünü kullanmayınız. Kullandıktan sonra ağzını sıkıca kapatınız. Bütün cilt tipleri için uygundur. Çok yüksek seviye koruma sağlar. Güneşten koruyucu ürün kullanıldığına dahil güneşte çok uzun süre kalmayınız. Güneşe fazla maruz kalmak ciddi sağlık tehdittir.

İlan No 4130175
GarantiYok
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi31 Temmuz,
Güncel ilan - Dün 09:51
SKUAPKS10009
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Düzce
Satıcı Bilgileri
kurumsalDERMOAİLEM4.7 /5
Ahsen MUTLU
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Meladay 50 Faktör Güneş Kremi 75 ml Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
ParabensizEvet
Ambalaj TipiTüp
Parfüm SeçeneğiParfümsüz
Kullanım BölgesiYüz
FormKrem
Kullanıcı TürüYetişkin
Koruma Faktörü50 Faktör
Boyut75 ml
Daha fazla özellik göster

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar