banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Mia Premium Yatak Gri Large
Mia Premium Yatak Gri Large
Mia Premium Yatak Gri Large

Mia Premium Yatak Gri Large

kurumsalEvcil SepetimSIFIRGarantiliwarranty965Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Mia Premium Yatak: Evcil Dostlarınız İçin Konfor ve Kolaylık Evcil dostlarınızın rahatı ve temizliği sizin için öncelikse, Mia Premium Yatak en iyi tercihiniz olacaktır. Koton kumaşıyla iç ve dış yüzeyde, kırpıntı sünger dolgusuyla ve daha birçok özellikle donatılmış olan Mia Premium Yatak, evcil dostlarınıza en iyi uyku deneyimini sunar. Yumuşak ve Rahat Uyku Alanı Mia Premium Yatak, kırpıntı sünger dolgusuyla evcil dostlarınıza en yumuşak ve rahat uyku alanını sunar. Onların rüya gibi uyumalarını sağlar. Stil ve Temizlik İç ve dış kumaşının yıkanabilir özelliği sayesinde Mia Premium Yatak, hem temizliği hem de evinizin tarzını önemser. Evcil dostlarınızın sağlığı ve konforu önceliğimizdir. Kaydırmaz Taban, Kolay Giriş ve Çıkış Kaydırmaz tabanı sayesinde yatak, evcil dostlarınızın daha kolay girmesine ve çıkmasına olanak sağlar. Onların rahatlığını ve güvenliğini düşünerek tasarlandı. Kolay Temizlik, Kolay Bakım Fermuarlı ve çıkartılabilir kılıf sistemi, yıkama ve kurutma işlemlerini kolaylaştırır. Evcil dostlarınızın yatağını temiz tutmak artık daha basit. Harika Bir Hediye Seçeneği Evcil dostlarınıza ve onların sahiplerine özel bir hediye arıyorsanız, Mia Premium Yatak harika bir seçenek olabilir. Ölçüler: Large En: 61 cm Boy: 76 cm Yükseklik 23 cm

İlan No 4198551
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi15 Ağustos,
Güncel ilan - Dün 09:51
SKU41110L
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Ankara
Satıcı Bilgileri
kurumsalEvcil Sepetim
EVCİLSEPETİM EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar