banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Midex QuadraFX SL-918 Analog Gitar Efekt Pedalı (Reverb, Delay, FX Loop, Overdrive ve Distortion)

Midex QuadraFX SL-918 Analog Gitar Efekt Pedalı (Reverb, Delay, FX Loop, Overdrive ve Distortion)

kurumsalYONKA MÜZİKSIFIRGarantiliwarranty3.990Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Midex QuadraFX SL-918 Analog Gitar Efekt Pedalı (Reverb, Delay, FX Loop, Overdrive ve Distortion) Midex QuadraFX'in Özellikleri: Çoklu Efekt Pedalı: Reverb, Delay, FX Loop, Overdrive ve Distortion, tek bir ünitede 5 efekt modu. Distortion: SHUR RIOT distorsiyonuna dayalı, yüksek kaliteli 100 watt tüplü amfinin ses özelliklerine ve dokunma hassasiyetine sahip çok yönlü bir yüksek kazançlı distorsiyon pedalı. Temiz bir amfiyi rock tonuna dönüştürür. Overdrive: Analogman King of Tone overdrive'a dayalı, DRIVE düğmesinin tüm aralığını kullanabilirsiniz. Daha yüksek ve güçlü bir distorsiyon sesi için geliştirilmiştir. FX Loop: SEND ve RETURN jakları ile diğer pedallarla entegrasyon sağlar. Delay ve Overdrive modülleri arasına konumlandırılmıştır. Delay: Mad Professor Deep Blue gecikmesine dayalı, analog doğrudan sinyal yoluna sahip doğal bir dijital/analog gecikme. Gecikme Süresi 25-450 ms aralığında ayarlanabilir. Gecikme Seviyesi ve Tekrar kontrolleri içerir. Eski bir bant yankısı ve tekrarı gibi çalışır, kolay ayarlama sağlar. Reverb: Malekko Omicron SPRING Reverb'e dayalı, neredeyse dipsiz derinlikte bir bekleme devresi ve ıslak/kuru Miks kontrolü sunar. True Bypass: Efekt kapalıyken sinyal parazitini ortadan kaldırır. Uygulama Aralığı: Gitar, bas ve diğer elektro akustik müzik aletleri için uygundur. Fiziksel Özellikler: Malzeme: Metal Güç Jakı: 9VDC Ürün Boyutu: 230 * 69 * 36mm Ürün Ağırlığı: 494g Paket Ağırlığı: 571g Paket Boyutu: 25 * 8.5 * 6.5cm Midex QuadraFX SL-918 Paket İçeriği 1 adet Midex – QuadraFX Analog Gitar Efekt Pedalı 1 adet Kılavuzu 1 adet 9V Adaptör

İlan No 4325146
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi28 Ağustos,
Güncel ilan - Bugün 09:51
SKU25286
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Gaziantep
Satıcı Bilgileri
kurumsalYONKA MÜZİK
YONKA ELEKTRONİK SAN. VE TİC. A.Ş.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar