banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Millet LTD COLOR TS Erkek Tişört M - Pembe

Millet LTD COLOR TS Erkek Tişört M - Pembe

kurumsalBushlove OutdoorSIFIRGarantiliwarranty1.349Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

DAHA FAZLASI İÇİN DAHA AZ ÖDE! MILLET teknik kıyafet olarak üst seviye bir AVRUPA ve FRANSIZ markasıdır, ürünleri Avrupa veya Avrupa civarı ülkeler üretimidir. Bu yüzden Çin ve UZAKDOĞU üretimi olan olan eşyalara getirilmiş olan ek vergiden etkilenmezler. Daha yüksek kaliteyi aynı ya da daha düşük fiyata almanız için tüm MILLET marka ürünler öncelikli önerimizdir! TÜM ÜRÜNLER ORİJİNAL OLUP, ÜRETİM HATALARINA KARŞI YETKİLİ DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİDİR Sınırlı sayıda tasarlanmış erkekler için kısa kollu tişört. Fernando Elvira'nın imzasını ve 4 özel fotoğrafını içeriyor. Tırmanma ve şehir içi rotalar için ideal olan ürün, pamuğun yumuşak rahatlığını ve nem emilimini ve polyesterin ferahlık hissini ve kolay bakımını birleştiren bir Smart Blend ™ Pamuklu kumaşa sahiptir. Hareket özgürlüğünü optimize etmek için hafiftir, nem çeker ve yumuşaktır. Günlük konfor için sizi uçurumlarda ve kayalarda, tırmanma gezisinde, açık ve kapalı alanlarda ve sokağın herhangi bir yerinde takip edecek. · İspanyol sanatçı Fernando Elvira ile işbirliği içinde sınırlı sayıda 3.0 Düzenli Uyum Vücudun geri kalanı için omuzların ve pelvisin etrafına sıkıca oturması, Rahat uyum sağlar özel darı motifi Akıllı Karışım Pamuk Smart Blend Cotton, pamuğun doğal rahatlığından yararlanırken ciltte tazelik ve hafiflik hissi veren hibrit bir kumaştır. MIL-Organik Pamuk Tehlikeli kimyasallar olmadan yetiştirilen pamuk. Bu tür yetiştirme, biyolojik çeşitliliği ve sağlıklı ekosistemleri teşvik eder, toprak kalitesini iyileştirir ve tipik olarak daha az sulama gerektirir. Low ımpact , iki temel eko-tasarım kriterine dayanan benzersiz bir standarttır: çevre dostu malzeme (ürün ağırlığının en az% 40'ı çevre dostu malzeme kullanmalıdır) ve sertifikalar (ürün ağırlığının en az% 80'i BLUESIGN olmalıdır ® onaylı). Kumaşlar ana kumaş: smart-blend ™ pamuk % 50 polyester;% 50 pamuk Ağırlık 200 gram ABD BOYUTU Göğüs (cm)FRAALM / ITİngiltere XS85/91444234 S91/9746/4844/4636/38 M97/103504840 L103/10952/5450/5242/44 XL109/115565446

İlan No 4047692
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi17 Temmuz,
Güncel ilan - Bugün 09:52
SKU1187869
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar