banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Millet SUPER TRIDENT Erkek Ayakkabı  MIG1781 4003 44⅔ - Antrasit

Millet SUPER TRIDENT Erkek Ayakkabı MIG1781 4003 44⅔ - Antrasit

kurumsalBushlove OutdoorSIFIRGarantiliwarranty10.999Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Alplere yaklaşma ve trekking için tasarlanmış erkeklere yönelik GORE-TEX®® orta yürüyüş botu. GORE-TEX®® yağışlı havalarda ve çeşitli dağ koşullarında su geçirmez/nefes alabilir bir koruma sağlar ve deri kayalara ve darbelere karşı sağlam bir ayak bileği koruması sağlarken neopren ve likralı manşet suyu, tozu ve kayaları dışarıda tutar. Çift yoğunluklu EVA orta taban, dağ ortamlarında ihtiyaç duyulan stabilite ve korumayı ve uzun mesafeli yürüyüşlere yaklaşma konforunu sunar. Vibram® dış taban, değişen yol yüzeylerinde dayanıklı koruma sağlamak için destek ve tutuşu tutuşla birleştirir. ÖZELLİKLER Orta kesimli bölünmüş deri saya Dağcılar için tasarlanmış hassas, yüksek tutuşlu Vibram® MULAZ dış taban Çift yoğunluklu EVA şok emicili iç taban Hijyenik anatomik ısıyla şekillendirilmiş EVA iç taban Kauçuk taş koruma GORE-TEX membran - 3L Prizma Polyester bağcık doğru uyumu sağlamaya yardımcı olur. Sıkı uyum, yarı sert destek, iki yoğunluklu şok emilimi Bilek çevresinde dolgulu AĞIRLIK 575g (Bot başına) Çevresel etkimizin büyük çoğunluğu ürünlerimizin imalatından kaynaklanmaktadır. Bunu sınırlamak için giderek daha fazla yenilenebilir malzemeler kullanıyoruz. YÜKSEK KALİTELİ SÜET DERİ DIŞ TABAN VİBRAM MULAZ İÇ TABAN PRO KONFOR Tek yetkili distribütör garantisi altındadır Ayakkabılarınızı nasıl yıkarsınız? Ayakkabılar bir fırça ile yıkanmalı ve havayla kurutulmalıdır. Agresif olmayan bir sabun kullanın.

İlan No 4043740
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi17 Temmuz,
Güncel ilan - Dün 09:52
SKU1606180
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar