Banayeni’de avantaj bitmez!
banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Mima Zigi Bebek Arabası

Mima  Zigi Bebek Arabası
Mima  Zigi Bebek Arabası
Mima  Zigi Bebek Arabası
Mima  Zigi Bebek Arabası
Mima  Zigi Bebek Arabası

Mima Zigi Bebek Arabası

kurumsalEN UYGUN BEBEKİKİNCİ EL8.499Ücretsiz kargoPiyasadaki sıfır fiyatı19.99911.500cebinde kalacak

Bu ürünü satan 15 alışveriş sitesinden. Kaynak

akakce
Kredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgilerihttps://www.youtube.com/watch?v=CkOvgy_6nB0

EN UYGUN BEBEK OLARAK SULTANBEYLİ MAĞAZAMIZDA STOKLARIMIZDA YER ALAN YÜZLERCE MODEL VE MARKADA, YILLARIN VERDİĞİ TECRÜBE İLE HER TÜRLÜ BÜTÇEYE UYGUN SIFIR, TEŞHİR VE 2. EL KALİTELİ ÜRÜNLER SUNMAKTAYIZ. AZ KULLANILMIŞ, SORUNU SIKINTISI OLMAYAN ÜRÜNDÜR MAĞAZA GÜVENCESİ İLE SATIN ALABİLİRSİNİZ. ÖZELLİKLER: • Şık ve Kompakt Zigi şık ve kompakt bir bebek arabasıdır. Zarif görüntüsü, kolaylıkla tek elle kompakt katlama özelliği ile birleşince, zigi aileler için en sevilen yol arkadaşı haline geliyor. Tecrübeli mühendislik tasarımı olan zigi, sağlamlığı ve dayanıklılığının yanında, oldukça hafif ve son derece kolay bir kullanım sunuyor. • Kolay Katlama Tek elle kompakt katlama imkanı sunan zigi’yi katlarken tek yapmanız gereken bir elinizle bebeğinizi tutarken diğer elinizle arabayı katlayıp yere dik duracak şekilde bırakmaktır. mima zigi’nin kompakt katlama ölçüsü (56x45x25 cm / 22x18x10 inç) bir çok hava yolunda kabul görülen kabin bagaj ölçüsüne uygundur. • Güneşlik/Gölgelik Yenilikçi ve pratik sistemi tek el hareketiyle gölgeliği tamamen açıp kapamanıza olanak tanır. Çocuğunuzu, güneşin zararlı ışınlarına karşı UV koruması sağlayan bir değil iki adet güneşlik ile korur. Zigi’nin havalandırma sağlayan gölgelikli penceresi sayesinde çocuğunuzu rahatlıkla gözlemleyebilirsiniz. • Tekerlekler Şeffaf tekerlekler sadece güzel görünmekle kalmaz, aynı zamanda son derece dayanıklı ve hafiftirler. Süspansiyon özellikli tekerlekler sürüşü oldukça kolaylaştırır. • Uyku Pozisyonları mima zigi 3 kademeli yatış pozisyonuna sahiptir, en düşük seviyeye getirdiğinizde çocuğunuz için konforlu bir yatış olanağı sağlanmış olur.

TeşhirKılcal Çizikleri Var
Kullanım durumuAz kullanılmış
İlan No 4742057
GarantiYok
FaturaFaturası yok
İlan Tarihi27 Ekim,
Güncel ilan - Bugün 15:57
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusu yok
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalEN UYGUN BEBEK
Esma Uygun
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Mima Zigi Bebek Arabası Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
Tek Elle KatlamaEvet
Yön SeçeneğiTek Yönlü
Ayarlanabilir Kol UzunluğuEvet
YatanEvet
Taşıma Kapasitesi17 kg
Ağırlık8.4 kg

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar