banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Mini Portatif Çamaşır Makinesi

Mini Portatif Çamaşır Makinesi
Mini Portatif Çamaşır Makinesi
Mini Portatif Çamaşır Makinesi
Mini Portatif Çamaşır Makinesi
Mini Portatif Çamaşır Makinesi

Mini Portatif Çamaşır Makinesi

kurumsalİhtiyaç AVMSIFIRGarantiliwarranty420Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
Aynı Ürünün Diğer İlanları (1)
Aynı marka, aynı model için daha fazla seçenek
kurumsalPeanelife5.0/5 SIFIRwarranty498
İlan Bilgileri

Kompakt ve Çok Amaçlı Tasarım Tasarımı, kullanımınızın rahatlığını ve konforunu dikkate alır. Çap 9cm / 3.54 inçtir ve ağırlık 320 gramdır,yer kaplamaz. Küçük boyutlu, kullanılmadığında kaldırılabilir. Kişisel seyahatler, iş gezileri, yazlık kıyafetler ve kişisel çamaşırlar için uygundur, kovaya, banyo lavabosuna, mutfak lavabosuna koyun ve ultrasonun kiri çıkarmasına izin verin. Yüksek Kaliteli Malzeme Portatif çamaşır makinesi çevre dostu malzemelerden yapılmıştır. Güvenli, toksik olmayan ve tatsızdır. Ve dayanıklıdır. Yaklaşık 1 kg giysi ağırlığı taşıyabilir. Düşük gürültülü tasarımı benimsemek, dinlenmenizi veya uykunuzu rahatsız etmekten endişe duymamak. Ultrasonik TemizlemeBu ürünümüz, sıvının dağılmasını hızlandırmak için yüksek frekanslı titreşim kavitasyonu kullanır, bu da temizleme amacına ulaşmak için türbini ileri ve geri temizleyebilir. Güçlü bir vantuza sahiptir, bu nedenle sallanma konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Çamaşır yıkamada çok etkilidir. Yıkayıcıyı uygun kova suyuna ayarladıktan sonra, kişisel çamaşırlarınızı ve tercih ettiğiniz deterjanı ekleyin. Pulg ve çalışmaya başlamak, otomatik döngü temizleme, otomatik pozitif ters çevirme, ultrasonik titreşim temizleme ve kabarcık temizleme, modu değiştirmek için birlikte verilen uzaktan kumandayı kullanabilirsiniz. Eller gibi dikkatlice ovuşturma, giysilere zarar vermez. USB ile Çalışır ve Enerji TasarrufuUSB kablosuyla güçlendirilmiş, istediğiniz yerde kullanmanızı sağlar. Herhangi bir kova, lavabo, el yıkama istasyonu çamaşır yıkamak için kullanabilir. Ve 30 dakikalık işlemden sonra otomatik olarak kapanacaktır.

İlan No 4469046
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi14 Eylül
SKU230616094246
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Sakarya
Satıcı Bilgileri
kurumsalİhtiyaç AVM
HACER BULAT
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Mini Portatif Çamaşır Makinesi Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
Cihaz TürüÇamaşır Makinesi

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar