Banayeni’de avantaj bitmez!
banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Moza  Racing KS Wheel

MOZA Racing KS Wheel

userJeniskül U.YENİGarantiliwarranty19.200Ücretsiz kargoKredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

MOZA Racing KS 300 mm Ergonomik GT Direksiyon MOZA Racing KS, sim yarış simülatörleri tutkunları için tasarlanmış 300 mm’lik ergonomik GT direksiyon, maksimum immersiyon ve gerçekçilik sunarak kendinizi bir Formula 1 pilotu gibi hissetmenizi sağlıyor! KS, dayanıklı alüminyum alaşımından ve karbon fiber ile güçlendirilmiş yapısıyla üretilmiştir. Bu, yalnızca güvenilirliği değil, aynı zamanda 1220 gramlık hafif bir yapı sunar. Kauçuk kaplamalı TPE tutamaklar, ürüne premium bir görünüm kazandırır ve aşınma direncini artıran korozyona dayanıklı bir malzeme ile kaplanmıştır. Alüminyum anodize edilmiş, hafif ve pürüzsüz bir geçiş sağlayan manyetik vites kolu, sürüş deneyiminizi en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olur. Yeni MOZA Racing KS, 10 RGB buton, motor devir göstergesi, üç adet 12 pozisyonlu ve iki adet 20 pozisyonlu döner enkoder ile iki joystick ile donatılmıştır. Bu butonların işlevleri, MOZA Pit House uygulaması aracılığıyla kullanıcı tarafından özelleştirilebilir. Kullanıcıya 70'e kadar programlanabilir giriş sinyali sunulmakta ve tuşların rahat konumlandırılması, yarış sırasında ayarları değiştirmeyi kolaylaştırmaktadır. Pakette, butonların özelleştirilmesini kolaylaştıran şeffaf etiketler de bulunmaktadır; bu, kurulumunuza yüksek teknoloji bir görünüm kazandırır. KS, çok yönlülüğün bir sembolüdür ve tüm MOZA direksiyon tabanlarıyla mükemmel bir uyum içinde çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca, diğer üreticilerin tabanlarıyla da USB üzerinden doğrudan bilgisayara bağlanarak uyumludur. Dikkat! Yeni ürünleri - MOZA R12 DD tabanı ve MOZA KS direksiyonunu - düzgün bir şekilde test etmek için lütfen MOZA Pit House yazılımını en son sürüme, yani V1.2.0.128'e (deneysel takımda beta testi kodu "F90A5271") güncelleyiniz. Ayrıca, cihazınızda mevcut en son yazılım sürümünü kullandığınızdan emin olun.

Yurt Dışıİthalatçı Garantili
Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 4692740
GarantiVar
FaturaFaturası duruyor, gönderilecek
İlan Tarihi20 Ekim,
Güncel ilan - Dün 18:06
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Antalya
Satıcı Bilgileri
userJeniskül U.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar