banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
MSR Operator Snow Shovel, D Tipi Kar Küreği Kırmızı RED

MSR Operator Snow Shovel, D Tipi Kar Küreği Kırmızı RED

kurumsalBushlove OutdoorSIFIRGarantiliwarranty2.499Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Operatör kepçesi, sert, sert eloksallı alüminyumdan yapılmıştır ve maksimum kepçe verimliliği için tasarlanmıştır. Daha büyük paketlenebilir bıçağımıza, genişletilebilir bir şaftımıza ve dağcılara ve backcountry gezginlerine profesyonel kar çukurlarını kazmak için temel kamplar inşa etmeleri için dik yan duvarlara sahiptir. Sınırsız güç, bir kurtarmada hız sayıldığında daha fazla güç ve daha az yorgunluk kazmanıza yardımcı olmak için akıllı ergonomi ile birleşir. Güçlü: 6061-T6 sert eloksallı, hafif TIG kaynaklı bıçak / mil ara yüzlü alüminyum ve maksimum dayanıklılık için boyunsuz bıçak tasarımı. Agresif: Blade'in geleneksel düz doğrama yüzü sabit bir grev sağlarken, tırtıklı ön kenarı kar ve buzu kırar. Hızlı Yerleştirme: İki bölümlü, dönmeyen teleskop mili ve hızlı kilitleme pimi, hızlı ve sorunsuz yerleştirme sağlar. Ergonomik: Titizlikle tasarlanan tutamaklar, el yorgunluğunu en aza indirmek için tüm eldiven tipleriyle konforu, kontrolü ve kaldıraç oranını optimize eder. Çok yönlü: Şaftın üst kısmı, bıçağın içine eşit derecede sığar ve ihtiyacınız olan kepçe uzunluğunu seçmenize olanak tanır. Blade'in düz sırt kısmı, kar çukurundaki duvarları düzleştirir veya sobalar için bir platform sunar.

İlan No 4039538
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi17 Temmuz,
Güncel ilan - Dün 09:52
SKU810826
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar