Banayeni’de avantaj bitmez!
banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
MTD Optima 38V0 Benzinli Çim Havalandırma Makinesi MTD Thor X55
MTD Optima 38V0 Benzinli Çim Havalandırma Makinesi MTD Thor X55

MTD Optima 38V0 Benzinli Çim Havalandırma Makinesi MTD Thor X55

kurumsalÇAĞDAŞGROUPSIFIRGarantiliwarranty28.440Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Mtd Optima 38 VO Benzinli Çim Havalandırma Makinası Açıklama Önde gelen MTD markalı bu 38cm benzinle çalışan kazıyıcı ile çimlerinizi en sağlıklı ve yemyeşil bir durumda tutun. Çalışma derinliği uygun bir gidon monteli kol ile ayarlanabilen bir dizi sağlam yüksek kaliteli çelik bıçakla donatılmıştır - daha yüksek bir ayarla daha hafif çalışma yosunu ve saz çıkarmayı kaldırabilirsiniz bu, çiminizin nefes almasını ve büyümesini sağlayacak; daha düşük bir ayar seçiliyken bıçaklar, çimde hava ve nemin kök ağına girmesini sağlamak için çimde neredeyse görünmeyen yarıkları keser. MTD O38VO Petrol Scarifier, ThorX 55H motor ile çalışır; kolay başlatma için kordonlu 179cc dört zamanlı ünite; ve dayanıklılık için çift kademeli hava filtresi ve dökme demir silindir manşonu bulunur. Bir üstten supap yapılandırması, emisyonlarda ve yakıt tüketiminde önemli bir kesim sağlar; motor susturucusu daha keyifli bir çalışma deneyimi için gürültüyü azaltmaya çalışırken. Kapasitif 50 litrelik çöp torbası sayesinde, MTD O38VO, işiniz bittiğinde tırmıklamanıza gerek kalmadan tek seferde işi yapmanıza olanak sağlar. Hafif yapısı (39kg) ve büyük çaplı tekerlekleri sert zeminlerde bile itmeyi kolaylaştırır; tamamen katlanabilen Ergo sapı, garajınızda veya kulübenizde en az yer kaplamasını sağlar. Özellikleri Ayarlanabilir çalışma derinliğine sahip çok yönlü benzin kazıyıcı MTD'den sessiz çalışan ve yakıt tasarruflu 4 zamanlı OHV motor Sorunsuz başlangıç ??için kordon minder 50 litrelik toplayıcı dahil - artıkları biriktirmeye gerek yok Hafif ve basması kolay Güçlü ve dayanıklı çelik güverte Ergonomik gidon depolamada yer kazanmak için aşağı katlanır 38cm çalışma genişliği MTD ThorX 55H OHV 179cc El Tahrikli 16 38cm Ayarlanabilir Gidon Monteli Kol Ergo Kolu - Tamamen Katlanabilir Çelik 200mm 50 Litre 600 m2'ye kadar 39kg 2 yıl

İlan No 1352906
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi02 Ekim 2023,
Güncel ilan - Dün 22:21
SKUMTD-OPTİMA38V0
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalÇAĞDAŞGROUP
ÇAĞDAŞ GROUP İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar