Banayeni’de avantaj bitmez!
banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Mustela Yenidoğan Şampuan 500 ml
Mustela Yenidoğan Şampuan 500 ml

Mustela Yenidoğan Şampuan 500 ml

kurumsalParkfarma4.5/5SIFIRGarantiliwarranty380Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Mustela Dermo Cleansing Saç Ve Vücut Şampuan 500 ml -Doğumdan itibaren kullanılabilecek şekilde* özel olarak formüle edilmiştir, Mustela Bébé Dermo-cleansing bebeğinizin günlük banyo temizliği için idealdir:-Bebeğinizin tüm vücudu ve saçlı derisi nazik tensiyoaktif maddeler sayesinde yumuşak ve etkin biçimde temizlenir.-Cildinin ve saçlı derinin narinliğini sabun içermeyen formülü sayesinde korur.-Kireçli sudan oluşan kuruluğu nemlendirici ajanlar sayesinde önlemeye yardımcı olur. Cildi rahatlatır ve nemlendirir.-Yumuşak formülü ile gözleri yakmaz.-Uzun saçlı bebekler ve saçları zor açılan çocuklarda saç temizliği için özel olarak geliştirilmiş Mustela Baby Shampoo kullanmanızı öneririz.-Patentli doğal aktif içerik olan Avokado perseose® ile zenginleştirilmiş yeni formülü sayesinde, Dermo-cleansing, bebeğinizin cilt bariyerini ve cildinin zenginliğini korumaya yardımcı olur.Kullanım Önerileri-Bebeğinizin cildini ve saçlarını ılık su ile ıslatın. Elinize küçük bir miktar Dermo-cleansing dökün ve köpürtün. -Dikkatlice durulayın.-Dermo-cleansing doğumdan itibaren kullanılabilir*.-Deriye ve saçlara temas ettiği zaman, Dermo-cleansing, hassas parfümü ile kremsi köpük meydana getirir. -Durulaması kolaydır, cildi yumuşak, saçları ipeksi yapar. Pratiktir, sprey şişesi her kullanımda gereken miktarda doz verir.* Yenidoğandan itibaren tüm bebek ve çocukların kullanımı için uygundur...

İlan No 4648609
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi09 Ekim,
Güncel ilan - Bugün 03:21
SKU3504105035792
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Konya
Satıcı Bilgileri
kurumsalParkfarma4.5 /5
PARKFARMA MEDİKAL VE SAĞLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar