banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Naturehike L350 Zarf Tarzı Kapüşonlu -15°C Uyku Tulumu

Naturehike  L350 Zarf Tarzı Kapüşonlu -15°C Uyku Tulumu
Naturehike  L350 Zarf Tarzı Kapüşonlu -15°C Uyku Tulumu
Naturehike  L350 Zarf Tarzı Kapüşonlu -15°C Uyku Tulumu
Naturehike  L350 Zarf Tarzı Kapüşonlu -15°C Uyku Tulumu

Naturehike L350 Zarf Tarzı Kapüşonlu Uyku Tulumu -15°C

kurumsalBushlove OutdoorSIFIRGarantiliwarranty2.549Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
Aynı Ürünün Diğer İlanları (2)
Aynı marka, aynı model için daha fazla seçenek
kurumsalBushlove OutdoorSIFIRwarranty2.580
kurumsalBushlove OutdoorSIFIRwarranty2.580
İlan Bilgileri

Ürün Tanımı: NATUREHİKE L350 ZARF TARZI KAPÜŞONLU UYKU TULUMU -15°C Ürün Açıklaması: NatureHike Pamuklu Uyku Tulumu Şapkalı NH21MSD07 | L350, 190 (+30) x 75 cm'ye kadar kullanılabilir bir boyuta sahiptir, sıcaklık 3 – 15°C'ye düştüğünde bile kullanıma uygundur, piknikler, açık hava kampları veya rahat bir ofiste uyumak için harika bir ısınma kabiliyetine sahiptir, Ülkemizde kış aylarında dahi kullanıma son derece uygundur, özellikle kuzeybatı gibi yaylalarda pikniğe giderken, kamp yaparken... Tek kişilik uyku tulumu olarak, ancak ihtiyaç duyulduğunda yine birleştirilip çift kişilik uyku tulumu olarak kullanılabilir, L250 uyku tulumu, nemli ortamlarda yüksek dayanıklılık, iyi ısı direncine sahip pamuk ipliği kullanır, uyku tulumunun ısıyı iyi tutmasına yardımcı olmak için nefes alabilen Pongee kumaşın dış tabakası ile birlikte ısı tutulmasını zorlaştırır. kullanıcı. Geceyi dışarıda geçirmeniz gerektiğinde, çanta tüm vücudu sıcak tutabilmesi için bir şapka ile birlikte gelir. 2 yönlü fermuarlı kilit, çok soğuk olmadığında rahat bir uyku pozisyonu için kullanımı rahat ve kolay hale getirir, sonbaharın ilk günlerinde çok sıcak değil, daha havadar olması için çantayı açmanız gerekir. Fermuarın, iç çantaya takıldığında kilidin takılmasını önlemek için koruyucu bir tabakası vardır, uyku tulumunun üst kısmında, kilidin daha sıkı korunmasına yardımcı olmak için bir cırt cırtlı etiket bulunur. Büzgü ipli yakalı, zarf tipi uyku tulumu. İki uyku tulumunu tek bir uyku tulumunda birleştirme imkanı. Yıkanabilir. Ürün Özellikleri: · Marka: Naturehike · Model NO. : NH21MSD05 · Kategori : Pamuk Uyku Tulumu · Dolgu malzemesi: Yıkanmış pamuk - yüksek kaliteli yıkanabilir pamuk | 250g/m 2 · Uygulanabilir kişiler: Yetişkin · Sezon: İlkbahar ve Sonbahar, yaz · Tür: sıcak Hava · Çanta Sıcaklık Ölçeği Kategori Sleeping: İlkbahar ve Sonbahar Uyku Tulumu · Dolgu: İPEK · Kumaş: NAYLON · Stil : Zarf Türü · Ağırlık: Yaklaşık 1.7 kg · Boyut: (190 + 30) x 75cm · Ambalaj boyutu: φ27 x 44 cm · Malzeme: % Polyester ponje (kumaş)/yıkanmış pamuk (astar)/ipek gibi pamuk (doldurma) · Renk: MAVİ | GRİ · Sıcaklık : - Comfort : 3 ℃ | 37.4 ℉ - Limit : -1 ℃ | 30.2 ℉ - Extreme : -15 ℃ | 5 ℉ : Tipi: Dikdörtgen : Materyal: % Polyester ponje (kumaş)/yıkanmış pamuk (astar)/ipek gibi pamuk (doldurma) : Isı Derecesi: EXTREME -10°C / LİMİT: 3°C / COMFORT: 9°C : Mevsim: 3 Mevsim : Ağırlık: 1500 gram : Boyut: (190 +30)x75 cm / Paketli Hali: 25 x 43 cm Ürün Tanıtım Videosu:

İlan No 4038998
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi17 Temmuz,
Güncel ilan - Dün 09:52
SKU1603423
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Naturehike L350 Zarf Tarzı Kapüşonlu -15°C Uyku Tulumu Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
Derece-15

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar