banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Natuwell Omega 3 VM 30 Kapsül

Natuwell  Omega 3 VM 30 Kapsül
Natuwell  Omega 3 VM 30 Kapsül

Natuwell Omega VM 30 Yumuşak Kapsül

kurumsalKozmevit5.0/5SIFIRGarantiliwarranty526Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Natuwell Omega VM 30 Yumuşak Kapsül Omega VM Kategori: Omega-3'ler İçindekiler: Balık yağı, kapsül bileşeni; (sığır jelatini, deiyonize su, yardımcı bileşen; gliserol, kıvam arttırıcı renklendiriciler; demir oksitler ve hidroksitler), ferroz fumarat, L-askorbik asit, çinko sülfat monohidrat, kıvam arttırıcı; balmumu sarı, nikotinamid, emülgatör; lesitinler, D-pantotenat kalsiyum, manganez sülfat monohidrat, bakır sülfat, piridoksin hidroklorür, tiamin hidroklorür, metilkobalamin, kalsiyum-L-metilfolat, preparat; D3 vitamini preparatı (yardımcı bileşen; orta zincirli trigliseritler, D3 vitamini, yardımcı bileşen; DL-alfa-tokoferol), potasyum iyodat, sodyum selenit, D-biotin. Net Miktar: 30 Yumuşak Kapsül Menşe Ülke: Türkiye (Ana bileşenlerin menşe ülkesi Türkiye’den farklıdır.) Tavsiye edilen günlük alım dozu: Tok karnına günde 1 kapsül kullanılması tavsiye edilir. 11 yaş ve üzeri kullanım için uygundur. Saklama Koşulları: 25 ºC’nin altında, oda sıcaklığında kuru bir yerde saklayınız. Etken Madde Miktar (1 Kapsül) Balık yağı 500 mg Omega 3 335 mg DHA 250 mg EPA 50 mg Vitamin C 40 mg Demir 16 mg Vitamin B3 16 mg NE Çinko 10 mg Vitamin B5 6 mg Vitamin B6 1,4 mg Vitamin B1 1,1 mg Manganez 1 mg Vitamin B12 1000 µg Bakır 1000 µg Folik asit 400 µg İyot 150 µg Selenyum 50 µg Biotin 50 µg Vitamin D3 10 µg (400 IU) • Takviye folik asit alımı, anne adayının folat düzeyini artırır. • Düşük folat düzeyi, fetüsün gelişiminde nöral tüp kusurları için bir risk faktörüdür. • Hamile veya emziren kadınlarda; yetişkinler için önerilen günlük alım miktarına ek olarak 200 mg DHA’nın anne tarafından alınması durumunda: - Fetüsün ve emzirilen bebeklerin normal beyin gelişimine katkıda bulunur. - Fetüsün ve emzirilen bebeklerin normal göz gelişimine katkıda bulunur. • DHA normal beyin fonksiyonlarının korunmasına katkıda bulunur. • DHA normal görme yetisinin korunmasına katkıda bulunur. • EPA ve DHA kalbin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. • Demir, C vitamini, B12, B6, B3, B5, B1 ile Biotin vitaminleri ve Bakır, normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur. • Demir, C vitamini, Çinko, Bakır, B12, B6 ve Folat vitaminleri, D vitamini ve Selenyum, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. • Demir, B12 ve B6 vitaminleri, kırmızı kan hücrelerinin oluşumuna katkıda bulunur. • Demir, C vitamini, B12, B6, B3, B5 ve Folat vitaminleri, yorgunluğun ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur. • Çinko, D vitamini, Folat ve B12 vitamininin hücre bölünmesinde görevi vardır. • B12, B6 ve Folat vitaminleri, normal homosistein metabolizmasına katkıda bulunur. • Çinko, B3 vitamini, Biotin, normal cildin korunmasına katkıda bulunur. • Çinko ve Selenyum, normal saçın ve tırnakların korunmasına katkıda bulunur. • İyot ve Selenyum, normal tiroit fonksiyonuna katkıda bulunur. Türk Gıda Kodeksi Beslenme ve Sağlık Beyanları Yönetmeliği

İlan No 4494021
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi18 Eylül,
Güncel ilan - Bugün 09:51
SKU980260
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Ankara
Satıcı Bilgileri
kurumsalKozmevit5.0 /5
Kozmevit Kozmetik Medikal Gıda Tekstil E-Ticaret İth. İhr. A.Ş.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Natuwell Omega 3 VM 30 Kapsül Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
FormKapsül

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar