banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Nbb 3581 Bayan Pamuklu Emzirme Sütyeni Ekru 95 B

Nbb 3581 Bayan Pamuklu Emzirme Sütyeni Ekru 95 B

kurumsalYaren Tuhafiye5.0/5SIFIRwarranty425Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İadefavorileshareParan Güvende

Nbb 3581 Bayan Pamuklu Emzirme Sütyeni Kullanılan penye ve pamuk karışımı kumaş, yüksek bir standarda sahip. Terlemeyi önleyici özelliği sayesinde, bebeklerinizle henüz ilk kez tanıştığınız bu dönemde rahat oldukça rahat edecek ve bebeğinizin oluşacak ter nedeni ile emmeye yaklaşmaması gibi sıkıntılar yaşamayacaksınız. Toparlayıcı özelliği bulunan bu sütyen, bebeklerinizi her ortamda kolaylıkla emzirmenizi sağlayacağı gibi göğüslerinizin sarkmasını engelleyecek ve kıyafetlerinizin üzerinizde daha şık durmasında yardımcınız olacak. Bu üründe hijyen kuralları nedeniyle iade ve değişim işlemi yapılamamaktadır.

Kullanılmamış
1870529
21 Kasım 2023,
Güncel ilan - Bugün 18:11
SKUstl-nbb3581-101833
1-2 gün içinde
İstanbul
kurumsalYaren Tuhafiye5.0 /5
Selda Gökay
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • document
  • documentSıklıkla Sorulanlar