banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Nbt Life Duosvit DHA 30 Kapsül

Nbt Life  Duosvit DHA 30 Kapsül

Nbt Life Duosvit DHA 30 Kapsül

kurumsalDERMOAİLEM4.7/5

"Nbt Life Duosvit DHA 30 Kapsül"

SIFIR480Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Nbt Life Duosvit DHA 30 Kapsül İçeriğinde goldenomeganın IFOS ve IFFO-RS sertifikalarına sahip, yüksek kalitede omega3 barındırır. DHA (Dokosahekzaenoik asit) oranı yüksek 420 mg balık yağı ile 16 farklı vitamin ve mineral içeren bir gıda takviyesidir. DuosvitDHA, Omega3 yağ asitlerinden DHA ve EPA içermesinin yanında, vücut için gerekli ve birbiriyle sinerjistik etki sağlayan 16 adet vitamin ve mineral içerir. DuosvitDHA, içeriğindeki Omega3, vitamin ve minerallerden maksimum faydayı sağlamak için Duocap (kapsül içi kapsül) teknolojisi ile üretilmektedir. Bu teknoloji sayesinde, içeriğin hava ve nem ile temas etmemesi garanti altına alınmıştır. Dış kapsüldeki azot kabarcığı(N2), Omega3ün, raf ömrünün sonuna kadar okside olmasını (çürümesini) engeller. İç ve dış kapsül Licaps teknolojisi ile üretilmiştir. Her iki kapsülde (dış kapsül oceancaps, iç kapsül vegeteriancaps) katkı maddesi içermez ve temiz etiket sertifikalarına sahiptirler. Kapsül bölümlerinin yapıştırılmasında Lems teknolojisi kullanılmıştır ve bu sayede sızdırmazlık garantisi verilir. Omega3ten kaynaklanan, yutum esnasındaki tat ve koku tamamen maskelenmiştir.DuosvitDHA, kullandığı teknoloji sayesinde İnovatif Ürün Ödülü sahibidir. Yetişkinler için günde 1 duo kapsül, yemekten 1 saat sonra kullanılması tavsiye edilir. Tavsiye edilen günlük alım dozunu aşmayın. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışın. Tavsiye edilen günlük dozu dozu aşmayınız. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçmez. İçindekiler: Omega3 DHA EPA 16 farklı Vitamin ve Mineral Kapsül Adedi: 30 DUO Kapsül Hammadde Menşei: Fransa

İlan No 4130601
GarantiYok
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi31 Temmuz,
Güncel ilan - Dün 09:51
SKUNBTLİFE1031
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Düzce
Satıcı Bilgileri
kurumsalDERMOAİLEM4.7 /5
Ahsen MUTLU
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Nbt Life Duosvit DHA 30 Kapsül Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
VitaminMultivitamin
Kullanıcı TürüYetişkin
TürüKapsül
MineralKomplex Mineral

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar