banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Nike	Erkek M Nk Dry Acdmy18 Spor Şort 893691-451 (Renk lacivert/Beden XL)
Nike	Erkek M Nk Dry Acdmy18 Spor Şort 893691-451 (Renk lacivert/Beden XL)
Nike	Erkek M Nk Dry Acdmy18 Spor Şort 893691-451 (Renk lacivert/Beden XL)
Nike	Erkek M Nk Dry Acdmy18 Spor Şort 893691-451 (Renk lacivert/Beden XL)

Nike Erkek M Nk Dry Acdmy18 Spor Şort 893691-451 (Renk lacivert/Beden XL)

kurumsalBEDESTENSIFIRGarantiliwarranty800Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

893691-451 0888407087578 Marka Nike Ürün Kodu 893691-451 Ana renk Lacivert Nike Küresel bir spor ayakkabı ve giyim şirketi olan Nike, 1964'e dayanan zengin ve büyüleyici bir tarihe sahiptir. Şirket, Bill Bowerman ve Phil Knight tarafından "Blue Ribbon Sports" adı altında kurulmuştur. Daha sonra 1972'de bugün bildiğimiz şekliyle resmi olarak Nike adını almıştır. Carolyn Davidson tarafından tasarlanan ikonik Nike Swoosh logosu, 1971'de tanıtılmış ve hızla dünyanın en tanınan ve kalıcı sembollerinden biri haline gelmiştir. Günümüzde Nike, spor ayakkabı, giyim, ekipman ve aksesuarlarda küresel bir liderdir. Marka ayrıca çok sayıda sporcu, ünlü ve moda tasarımcısıyla iş birliği yaparak popüler kültürdeki etkisini daha da sağlamlaştırmıştır. Serena Williams, LeBron James ve Cristiano Ronaldo gibi sporcular ve Virgil Abloh ve Sacai gibi moda tasarımcılarıyla yapılan işbirlikleri ikonik ve aranan koleksiyonlarla sonuçlandı. Sınırları zorlama, yaratıcılığı benimseme ve kapsayıcılığı teşvik etme konusundaki sürekli bağlılığı sayesinde Nike, spor ve moda endüstrilerinde baskın ve etkili bir güç olmaya devam ediyor ve dünya çapında sporculara ve bireylere "Sadece Yap" diye ilham veriyor. Air Force, Dunk ve Cortez gibi ikonik modellerin spor ayakkabı dünyasında tarihi dönüm noktaları olması şaşırtıcı değil. İlginizi çekebilecek diğer kategoriler- Erkek Nike Academy 18 Antrenman Şortu Mavi Açıklama Bilgi Nike Academy 18 Antrenman Şortu ile en iyi uyumu ve en üst düzey performansı elde edin. Bu hafif, slimfit şortlar, yoğun antrenman seansları sırasında sizi serin tutmak için file havalandırma özelliğine sahiptir. Ter emici kumaş teknolojisiyle üretilen bu şortlar, kendinizi sürekli zorladığınızda bile kuru kalmanıza yardımcı olur. Bağcık, dizinizin hemen üzerine kadar gelen uzunluğu sayesinde kısıtlanmamış bir hareket aralığı sunarken güvenli bir özel uyum sağlar. Kumaş %100 polyester, gün boyu ferah bir his garanti eder!

Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 4189481
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi11 Ağustos
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalBEDESTEN
BEDESTEN DENİZCİLİK VE DIŞ TİC LTD ŞTİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar