banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Nike NSW Challenger 9" Şort BQ5923-056 (Renk Gri / Beden Large)
Nike NSW Challenger 9" Şort BQ5923-056 (Renk Gri / Beden Large)
Nike NSW Challenger 9" Şort BQ5923-056 (Renk Gri / Beden Large)
Nike NSW Challenger 9" Şort BQ5923-056 (Renk Gri / Beden Large)
Nike NSW Challenger 9" Şort BQ5923-056 (Renk Gri / Beden Large)

Nike NSW Challenger 9" Şort BQ5923-056 (Renk Gri / Beden Large)

kurumsalBEDESTENSIFIRGarantiliwarranty1.400Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

(Renk Gri / Beden Large) Ürün Kodu: BQ5923-056 Barkod: 091207240627 Ürün özellikleri Durum Etiketli yeni: Orijinal ambalajında yepyeni, kullanılmamış ve giyilmemiş bir ürün (el yapımı ürünler dahil) ... Durum hakkında daha fazla bilgi edinin Kapatma Büzme ipi Durum Aktif giyim, Günlük, Seyahat Beden XL Üretim Yılı Yok Üretim Numarası BQ5923 056 Kumaş Türü Yok Vintage Hayır Bölüm Erkek İç paça 9 inç Stil Sweat Özellikler Ayarlanabilir, Performans, Nefes Alabilir, Rahatlık, Yalıtımlı Mevsim Sonbahar, İlkbahar, Yaz, Kış El yapımı Yok Desen Düz Karakter Yok Bel Ölçüsü Yok Giysi Bakımı Makinede Yıkanabilir Sıkıştırma Seviyesi Hafif Renk Gunsmoke-Gunsmoke/Beyaz Malzeme %100 Geri Dönüştürülmüş Polyester Sıkıştırma Alan Bel Uyum Normal Marka Nike Beden Türü Normal Model Nike NSW Challenger 9" Şort Tema Yok Üretim Ülkesi/Bölgesi Vietnam Performans/Aktivite Basketbol, CrossFit, Cross Training, Spor Salonu ve Antrenman, Koşu ve Jogging, Okul, Atletizm, Yürüyüş Karakter Ailesi N/A Ürün Grubu Nike NSW UPC 091207240634 US $29.33/adet ---------- Şortlar Nike M NK CHLLGR SHORT 9IN BF Kategori: Erkek koşu şortları Ürün numarası: BQ5923-056 Renk: Gümüş Cinsiyet: Erkek Üretici: Nike Teknoloji: Dri-FIT Garanti: 2 yıllar ----------- NIKE erkek Challenger 9" Koşu Şortu Beden:S Renk:Gunsmoke/Gunsmoke/Heather/Reflective Silver NIKE erkek Challenger 9" Koşu Şortu Beden:S Renk:Gunsmoke/Gunsmoke/Heather/Reflective Silver Nike Dry-FIT Teknolojisi kuru, rahat ve odaklanmış kalmanıza yardımcı olur Örgü paneller nefes alabilirliği artırır Birden fazla cep kullanışlı saklama alanı sunar Elastik bel bandı rahat bir his ve modern bir görünüm sunar. Kişiselleştirilmiş bir uyum sağlamak için dahili bir çekme ipi vardır Orta arkadaki cep güvenli saklama için zarf şeklinde bir kapağa sahiptir. Bir telefonu tutacak kadar büyüktür Teknik Detaylar Renk Gunsmoke/Gunsmoke/Heather/Reflective Silver Beden S Stil Challenger Malzeme Kompozisyonu %100 Geri Dönüştürülmüş Polyester Dış Malzeme Polyester Mevsim Sonbahar/Kış Piller Dahil mi? Hayır Marka NIKE Departman erkek Üretici Nike Ürün model numarası BQ5923-056 Paket Boyutları 40,89 x 20,83 x 7,37 cm; 136,08 g

Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 4193569
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi13 Ağustos
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalBEDESTEN
BEDESTEN DENİZCİLİK VE DIŞ TİC LTD ŞTİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar