banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Nondo Keratin Complex 30 Tablet

Nondo  Keratin Complex 30 Tablet

Nondo Keratin Complex 30 Kapsül

kurumsalDERMOAİLEM4.7/5

"Nondo Keratin Complex 30 Kapsül"

SIFIR149Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Nondo Keratin Complex 30 Kapsül Saç ile tırnak dokularının güçlü ve dayanıklı olmasını sağlayan keratin, vücut tarafından doğal olarak üretilmektedir. Nondo KERATIN COMPLEX Keratin bütün insanların derisinde, tırnaklarında, diplerinde ve saçlarında bulunan protein yapısında bir maddedir Keratin, bir protein türüdür ve lifi yapıya sahiptir. Yapısal olarak çok sağlam bir yapıya sahip olan keratinin suda çözünme özelliği yoktur. Bu sağlam yapılı protein türü, saç ve tırnaklar ile cildin en dış dokusunda bulunmaktadır. Saç ile tırnak dokularının güçlü ve dayanıklı olmasını sağlayan keratin, vücut tarafından doğal olarak üretilmektedir, Kutu İçeriği: 30 Tablet 1 TABLET İÇERİĞİ:30 Hydrolized keratin 100 mg Methyl sulphonyle methane (MSM) 100 mg Horsetail (Equisetum arvense) extract 100 mg Alpha lipoic acid 100 mg Nettle (Urtica sp.) leaf extract 100 mg Grape (Vitis vinifera) seed extract 50 mg L-Systeine 50 mg L-Arginine 50 mg Coenzyme Q10 30 mg Niacin (Nicotinamid) 20 mg Hydrolized collagen 20 mg Zinc (Zinc sulphate) 15 mg Ferro sulphate anhydrate 15 mg Panthotenic acid, calcium (vitamine B5) 12 mg Copper sulphate 2 mg Pyridoxine (Vitamine B6) 2 mg Biotin 2 mg Cyanocobalamine (Vitamine B12) 0.11 mg Diğer İçerikler: Microcrystalin cellulose, Sodium Carboxy Methyl cellulose, Polyvinylpyrolidon, Hydroxypropyl Methyl cellulose, Magnesium Salts of fatty acids, Silicon dioxyde, Polyethylenglycol. KULLANIMI: Yetişkinler için gıda takviyesi olarak günde 1 tabletin kullanılması önerilir.

İlan No 4130271
GarantiYok
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi31 Temmuz,
Güncel ilan - Bugün 09:51
SKUNON10014
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Düzce
Satıcı Bilgileri
kurumsalDERMOAİLEM4.7 /5
Ahsen MUTLU
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Nondo Keratin Complex 30 Tablet Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
VitaminMultivitamin
Kullanıcı TürüYetişkin
MineralKomplex Mineral
TürüTablet

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar