Banayeni’de avantaj bitmez!
banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Nutraxin Artroflex Hya-C-II 90 Tablet + Extra Gel 100 ml Hediyeli

Nutraxin Artroflex Hya-C-II 90 Tablet + Extra Gel 100 ml Hediyeli

kurumsalDOKTORPHARMA5.0/5SIFIRwarranty799Ücretsiz kargoKolay İadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.

Son kullanım tarihi: 2027-10-01 Nutraxin Artroflex - Hya C-II Glukozamin Takviyesi Nutraxin Artroflex Hya C-II; glukozamin serisinin 6 aktif bileşen içeren özel ürünüdür. Tip 2 Kolajen ve Hyaluronik asiti içinde bulunduran Artoflex Hya C II, Glukozamin, Kondroitin ve MSM temel bileşenleri ile birlikte C vitamini desteklidir. Ürün şeker içermez. “C vitamini kemiklerin normal fonksiyonu için gerekli olan normal kolajen oluşumuna katkıda bulunur.”. Ürün Detayları Her 3 Tablette Glukozamin HCI 1500 mg Kondroitin Sülfat 1200 mg MSM (Metilsülfonilmetan) 900 mg Vitamin C 60 mg Doğası Değiştirilmemiş Tip II Kolajen 40 mg Hyalüronik Asit 30 mg Kullanım Şekli Yetişkinler için takviye edici gıda olarak günde 3 defa 1’er tabletin bol su ile kullanılması önerilir. 18 yaş altı bireylerde kullanılmaz. Bu takviye edici gıdanın 3 aydan fazla kullanılması durumunda doktora danışılmalıdır. Nutraxin Extra Gel “Nutraxin Extra Gel”, 9 adet özel aktif içeren glukozamin ailesinin özel bir üyesidir. Lipozom teknolojisi ile geliştirilen özel formülasyon; glukozamin, kondroitin sülfat, şeytan pençesi ve ak söğüt (Salix Alba) özleri içermektedir. Ürün Detayları Glukozamin HCI Kondroitin Sülfat Ak söğüt (Salix alba) Özü Biberiye (Rosmarinus officinalis) Özü Şeytan Pençesi (Harpagophytum procumbens) Kökü Ekstresi Zencefil (Zingiber officinale) Özü Galgant (Alpinia galanga) Özü Nane (Mentha piperita) Yağı Metil salisilat Kullanım Şekli İhtiyaç duyulan bölgeye, emilene kadar masaj yaparak uygulanır. Günde 2-3 defa kullanılabilir. UYARILAR : Yalnızca harici kullanım içindir. Tahriş olmuş cilde uygulamayınız. Tahriş veya kızarıklık oluşursa ürünü kullanmayı bırakınız. 25 °C'nin altındaki oda sıcaklığında, kuru ve serin yerde saklayınız. Çocuklardan uzak tutunuz. Göze temas ettirmeyiniz, göze temas etmesi halinde temiz ve ılık su ile yıkayınız. Ürünü dondurmayınız. Her kullanımdan sonra kapağı kapatınız. Uyarıcı Bilgiler: İlaç değildir. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçmez. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Hastalıkların önlenmesi veya ted*avi edilmesi amacı ile kullanılamaz. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışınız.

4678483
15 Ekim,
Güncel ilan - Önceki Gün 14:51
SKUDPNUT635802
1-2 gün içinde
Konya
kurumsalDOKTORPHARMA5.0 /5
DOKTOR PHARMA İLAÇ ITRIYAT KOZMETİK MEDİKAL SAN.TİC.LTD.ŞTİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • document
  • documentSıklıkla Sorulanlar