banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

OmePa DK2 Omega 3 Vitamin D ve MK-7 100 Kapsül

OmePa  DK2 Omega 3 Vitamin D ve MK-7 100 Kapsül

Omepa-Dk2 Yumuşak 100 Kapsül

kurumsalDERMOAİLEM4.7/5

"Omepa-Dk2 Yumuşak 100 Kapsül"

SIFIR700Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
Aynı Ürünün Diğer İlanları (2)
Aynı marka, aynı model için daha fazla seçenek
kurumsalKozmevit5.0/5 SIFIRwarranty790
kurumsalDOKTORPHARMA5.0/5 SIFIRwarranty725
İlan Bilgileri

OmePa DK2 nedir? Trigliserid formda omega 3 balık yağı, D vitamini ve K2 vitamini karışımından oluşur. Omega 3 vücut tarafından üretilemeyip besinler vasıtasıyla karşılanabilen elzem yağ asitlerindendir. D vitaminini benzersiz kılan özelliği, yiyeceklerden sağlanabildiği gibi güneşten de kazanılabilen bir vitamin olmasıdır. K vitamini de omega 3 gibi besinler yoluyla vücuda kazandırılabilen elzem bir vitamindir. OmePa DK2 içeriğinde bulunan etken maddelerin görevleri: - EPA ve DHA kalbin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. (*) - DHA normal beyin fonksiyonlarının ve görme yetisinin korunmasını destekler. (**) - D ve K vitaminleri normal kemiklerin korunmasına katkıda bulunur. - D vitamini normal kas fonksiyonunun korunmasına destek olur. - D vitamini bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna yardımcı olur. (*) Faydalı etki günde 250 mg EPA ve DHA alındığında sağlanır. (**)Faydalı etki günde 250 mg DHA alındığında sağlanır. OmePa DK2 desteğinde bulunan balık yağı, IFOS kalite onayına sahiptir. Bu sayede saflık, temizlik ve güvenilirliğini her seride kanıtlar. OmePa DK2 Omega 3 Vitamin D MK-7 özellikleri: - Sığır jelatini kaplı 50 yumuşak kapsül - D vitamini ve K2 vitamini ile desteklenmiş formül - Balık yağı trigliserid form - Kapsülün hijyenik ve taze saklanmasını sağlayan blister ambalaj

İlan No 3985855
GarantiYok
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi03 Temmuz,
Güncel ilan - Bugün 09:51
SKUOMP000002
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Düzce
Satıcı Bilgileri
kurumsalDERMOAİLEM4.7 /5
Ahsen MUTLU
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

OmePa DK2 Omega 3 Vitamin D ve MK-7 100 Kapsül Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
FormKapsül

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar