banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Omron NE-C28P Kompresörlü Nebulizatör

Omron NE-C28P Kompresörlü Nebulizatör

kurumsalDERMOAİLEM4.6/5

"Omron NE-C28P Kompresörlü Nebulizatör"

SIFIR1.950Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Omron NE-C28P Kompresörlü Nebulizatör OMRON CompAIR C28P yoğun kullanım için sağlam bir tasarıma sahip olup astım, KOAH, kistik fibroz veya amfizem gibi alt solunum yolları hastalıklarının tedavisi için uygundur. Güçlü kompresörü ve Sanal Valf Teknolojisi (V.V.T.) sayesinde, kısa soluma süresi ile etkin ilaç dağıtımını bir araya getiren son derece verimli bir nebulizatördür. V.V.T.'nin sağladığı yüksek verim nefes alıp verişinize göre uyarlanarak solunum şeklinize uyum sağlar. Bu teknoloji, nefes verme sırasında ilaç israfını azaltır ve nefes alırken ilaç yararlanımını en üst düzeye çıkarır. Bu nebulizatör kiti ayrıca, geleneksel nebulizatörlerde yaygın olarak kullanılan silikon valfler kullanılmaksızın, temizlenmesi kolay polipropilenden yapılır. Özellikler ve uyarılar Sanal Valf Teknolojisi ile yüksek verimlilik Yüksek etkinlik için güçlü kompresör Daha kısa soluma süresi Sık kullanım için sağlam tasarım Geniş bir ilaç yelpazesiyle uyumlu Tek düğmeli basit işleyişi sayesinde çocuklarda kullanıma uygun Kutu içeriği C28P Nebulizatör Nebulizatör Kiti Ağızlık Burunluk Hava Borusu (PVC) Hava Filtreleri x5 Yetişkin Maskesi (PVC) Çocuk Maskesi (PVC) Taşıma Çantası Kullanım Kılavuzu Garanti Bu ürün için OMRON firması tarafından, satın alma tarihinden itibaren 3 yıl garanti sunulur.

İlan No 4130909
GarantiYok
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi31 Temmuz
SKUOMR10003
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Düzce
Satıcı Bilgileri
kurumsalDERMOAİLEM4.6 /5
Ahsen MUTLU
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar