banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

OMS 1129 Siyah Silindir 8 Parça Çelik Tencere Seti

OMS  1129 Siyah Silindir 8 Parça Çelik Tencere Seti
OMS  1129 Siyah Silindir 8 Parça Çelik Tencere Seti

OMS Silindir 8 Parça Çelik Tencere Seti Siyah 1129

kurumsalBURAK ZÜCCACİYE5.0/5SIFIRGarantiliwarranty3.449Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

OMS 1129 Silindir Paslanmaz Çelik Tencere Seti - Cam Kapaklı Tencere Takımı - 8 Parça Ürün Özellikleri: Mutfakta şıklığı ve işlevselliği bir araya getiren OMS 1129 Silindir Paslanmaz Çelik Tencere Seti, modern tasarımıyla dikkat çekiyor. Yüksek kaliteli paslanmaz çelik malzemesi ve dayanıklı cam kapakları ile mutfakta uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz sağlam bir tencere takımı sunuyor. Bu 8 parçalık tencere seti, çeşitli pişirme ihtiyaçlarınızı karşılamak için tasarlanmıştır. Set içerisinde bulunan çeşitli boyutlardaki tencerelerle yemek hazırlarken pratiklik ve verimlilik sağlarsınız. Ayrıca cam kapaklar, pişirme sürecini gözlemlemenizi ve yemeğinizin ilerleyişini kolaylıkla takip etmenizi sağlar. OMS Paslanmaz Çelik Tencere Seti'nin ergonomik sapları, güvenli ve rahat bir tutuş sağlar, böylece yemeklerinizi kolayca taşıyabilirsiniz. Ayrıca tencerelerin alt kısımlarında bulunan düzgün yüzeyler, her türlü ocak tipinde kullanım için uygun olup, ısıyı eşit şekilde dağıtarak yemeklerinizi mükemmel bir şekilde pişirmenize yardımcı olur. Bu tencere seti, hem profesyonel şeflerin hem de ev kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. Zarif tasarımıyla mutfak dekorunuza modern bir dokunuş katarken, sağlam yapısıyla günlük mutfak ihtiyaçlarınızı karşılar. OMS 1129, mutfakta pratiklik ve estetiği bir araya getirerek, yemek pişirme deneyiminizi bir üst seviyeye taşır. 18/10 Cr-Ni paslanmaz çelik Isı iletkenliği yüksek, termal kapsül taban Modern tasarım bakalit kulplar Gıda ısısını uzun süre koruyabilme özelliği Çok az su ve yağ ile vitamin, mineral ve lezzet kaybı olmadan pişirebilme özelliği Bulaşık makinesinde yıkanabilir. Ürün İçeriği: 18 cm Tencere + Cam Kapak 20 cm Tencere + Cam Kapak 22 cm Tencere + Cam Kapak 24 cm Tencere + Cam Kapak AYNI GÜN ÜCRETSİZ KARGO %100 ORİJİNAL, SIFIR VE FATURALI ÜRÜN 00:00 - 13:00 Saatleri arasında verilen siparişler aynı gün kargoya verilir. 13:00 - 00:00 Saatleri arasında verilen siparişler ertesi gün kargoya verilir. İADE VE DEĞİŞİM * İade ve değişim tarafınıza gelen kargo ile yapmanız gereklidir. Farklı kargo ile gelen iade ve değişim kabul edilmemektedir. * İade ve değişimde ürünler tarafınıza geldiği şekilde deforme olmamış kullanılmamış, orjinal ambalaj ve eksiksiz içerikle gelmesi gereklidir. * Bu şartları taşımayan ürünlerin iadesi ve değişimi kabul edilmemektedir.

İlan No 3732920
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi21 Mayıs,
Güncel ilan - Dün 10:21
SKUOMS-1129-SYH
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Balıkesir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBURAK ZÜCCACİYE5.0 /5
Fahri Öz
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

OMS 1129 Siyah Silindir 8 Parça Çelik Tencere Seti Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
Sap MalzemesiBakalit
SetEvet
Malzeme TürüÇelik
Parça Sayısı8 Parça

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar