banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Optifibre Flora Probiyotik + Prebiyotik 5 gr 10 Saşe

Optifibre  Flora Probiyotik + Prebiyotik 5 gr 10 Saşe

Nestle Optifibre Flora Lif Kaynağı 5 gr x 10 Saşe

kurumsalDOKTORPHARMA5.0/5SIFIRGarantiliwarranty334Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Son kullanım tarihi: 2026-01-01 Optifibre OptiFibre Flora 50g OptiFibre® Flora 50 g (10 x 5 g) saşe. 10 kullanım için uygundur. OptiFibre® Flora Kısmen hidrolize guar gum ve probiyotik mikroorganizma içeren takviye edici gıdadır. %100 bitkisel kökenli lif Kokusuz / Yumuşak içim Kullanımı kolaydır, günlük rutine dahil edilebilir. Nötr tadı sayesinde çok yönlü kullanıma uygundur. Soğuk veya oda sıcaklığında sıvılar ve katı gıdalarla, bu ürünlerin tatlarını, kıvamlarını ve kokularını değiştirmeksizin karıştırılabilir. Gluten içermez. Renklendirici içermez. Tatlandırıcı içermez. Koruyucu içermez. OptiFibre ® nasıl kullanılır? · 4-10 yas arası çocuklar için günde 1 sase kullanılması, · 11 yas ve üzeri yetiskinler için günlük 1 ya da 2 saşe kullanılması tavsiye edilir. Uzun süre kullanıma uygundur. Hazırlanışı: 1 adet saseyi, sıvı içerisinde (200 ml su, meyve suyu, süt vb.) çözün ve tamamen çözünene kadar karıştırın ya da 1 adet saşeyi, katı gıdalar (150 g yoğurt, puding vb.) ile karıştırın. Uyarıcı Bilgiler: İlaç değildir. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçmez. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Hastalıkların önlenmesi veya ted*avi edilmesi amacı ile kullanılamaz. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışınız.

İlan No 4296949
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi23 Ağustos,
Güncel ilan - Bugün 09:51
SKUDPNES708546
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Konya
Satıcı Bilgileri
kurumsalDOKTORPHARMA5.0 /5
DOKTOR PHARMA İLAÇ ITRIYAT KOZMETİK MEDİKAL SAN.TİC.LTD.ŞTİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Optifibre Flora Probiyotik + Prebiyotik 5 gr 10 Saşe Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
FormSaşe

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar