banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Orcamp 4'lü Alüminyum Tencere Seti

Orcamp  4'lü Alüminyum Tencere Seti

Orcamp 4'lü Alüminyum Tencere Seti

kurumsalBushlove OutdoorSIFIRGarantiliwarranty1.816Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Taşınabilir Katlanabilir Klasik Kampçı Mutfak Seti   Kamp Ve Outdoor Aktiviteleri Için Özel Tasarlanmış Ergonomik Boyutlara Ve Hafifliğe Sahiptir.   Profesyonel Kampçılar, Piknikçiler, Işi Gereği Uzun Süre Şehir Hayatından Uzak Çalışanlar, Balıkçılar Için Kolay Taşıma Ve Fazla Yüke Neden Olmaması Için Tasarlanmıştır.   Set Içeriğinde Yer Alan Tencereler Çaydanlık Ve Tava; Sıradan Alüminyum Malzemelerden Daha Yüksek Çizilme Ayrıca Korozyon Direncine Ve Uzun Süreli Dayanıma Sahip Olmasını Sağlayan Sert Anodize Alüminyumdam Yapılmıştır.   Bu Kapsamlı Set Ile  Su, Çay, Kahve, Çorba Gibi Içecekleri Hazırlamanın Yanısıra, Dilediğiniz Şekilde Yemek De Hazırlayabilirsiniz..   Set Içeriğinde Kampta Ihtiyaç Duyulan Bütün Malzemeleri Bir Arada Bulabilirsiniz Çanta Ile Birlikte Gelir.     Set İçeri̇ği̇:   - 2 Adet Tencere   - Çaydanlık   - Tava   - 2 Adet Plastik Tabak   - 4 Adet Plastik Kase   - 1 Adet Katlanır Kollu Kepçe   - 1 Adet Tahta Spatula   - 1 Adet Bulaşık Süngeri     Tekni̇k Bi̇lgi̇ler   Ebat         : 156x96 Mm    Ağırlık      : 1276 Gr   Tava         : 19,5 Cm Çap   B. Tencere: 19 Cm Çap   K. Tencere: 17 Cm Çap   Çaydanlik Taban Çapi 17 Cm Deri̇nli̇k 10 Cm Kapak Çapi 10 Cm   Avantajlar   Saklama Ve Taşıma Için Özel File Çanta   Set Içeriğinde Kampta Ihtiyaç Duyulan Bütün Malzemeleri Bir Arada

İlan No 4040085
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi17 Temmuz,
Güncel ilan - Bugün 09:52
SKU1359570
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Orcamp 4'lü Alüminyum Tencere Seti Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
Malzeme TürüAlüminyum
SetEvet

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar